Aika hupenee

 

Heippa.

Nyt on palattu arkeen kunnolla.

Häät ovat siis pian, joten viimeisetkin asiat täytyy saada hoidettua. Niitä ovat:

  • Tapaaminen papin kanssa
  • Puvun viimeistely
  • Morsiuskimppu
  • Pientä askartelua
  • Hääauto

Papin tapaamme ilmeisesti jo tällä viikolla, joten siinä ei ole onneksi sen kummempaa hoidettavaa. Kirkkomusiikin olemme jo valinneet.

Sitten ehkä minulle isoin asia eli puku. Pukua pitää hieman vahvistaa muutamasta kohdasta ja laahusta muokata himpun, ei onneksi isoja juttuja..

Huntu, onko se tavan mukainen esimerkiksi kirkossa..? Se on päättämättä ja hankkimatta. Minulle tulee puvun kanssa shaali / poncho, joten pitää hieman varoa ettei tule liikaa kerroksia tai materiaaleja.

Morsiuskimppu.. Tässä kohdassa minulla toistaiseksi lyö aika tyhjää. Pidän yksinkertaisesta, joten kimppu voi hyvinkin koostua vain muutamasta valkoisesta ja isosta kukasta. Tämä ajatus varmaan (ja toivottavasti) muotoutuu tässä muutaman viikon aikana.

 

Esim..

Siinä muutama esimerkki kimpusta.

efeedd2e89574d0e1bef72389668ccba

 

Vieheet jäävät pois näistä häistä, koska ne eivät kuulu virkapukuun. Kaasoille tulee ehkä hiuksiin jokin pieni kukka tai sitten ei. 🙂

 

Pientä askartelua pitäisi harrastaa joulun aikana, jotta saadaan aikataulu ja menu standit pöytiin. Lisäksi olisi nimilaatat vieraille.

Ja tietenkin hääauto. Vieraille on tilattu siirtymiseen bussi. Pienen hetken mietin jo hevosvankkureita, koska matka on lyhyt. Kuitenkin budjetti syistä päädyin, että otamme auton. Se, että minkä auton niin ei vielä tietoa. Talvi ajankohtana hieman hankaloittaa erikoisemman auton saantia.

 

Mitähän muuta olen unohtanut?

 

/L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *