Ihoni salaisuus osa 2

Jatkoa eiliseen…

Eilen blogissa kerroin, kuinka ihoni on ollut hyvin herkkä ja monet asiat, kuten aurinko, kisadieetti ja hormonit vaikuttavat/vaikuttivat etenkin kasvojeni ihoon hyvin voimakkaasti. Uskoin, että kasvoni olivat liian tottuneet elvyttäviin voiteisiin, niinpä ihon oma toiminta on hidasta ja jopa olematonta…..

Ensimmäisen viikon naamalla oli totuttelemista ilman voiteita ja kasvovesiä. Meikkiä käytin vähemmän, pyrin kaikki vapaapäivät olemaan meikittä ja töihin laitoin ohuen kerroksen meikkiä.

Muutamien viikkojen päästä huomasin, että näppyjä ilmestyi iholle enää todellakin murto-osa aiemmasta. Ihoni oma rasvatuotanto oli jopa todella vilkasta. Pesin kasvoni aamuisin vain runsaalla vedellä ja iltaisin pesin meikit pois, jonka jälkeen annoin kasvojen vain olla.

Se todella toimi!

Jatkoin näin jonkin aikaa, kunnes iho kuitenkin tuntui tarvitsevan jonkun kosteuttajan, ja suojan. Silloin kuulin ensimmäisen kerran EkoPharman tuotteista. EkoPharma on suomalainen luonnonkosmetiikkaa valmistava brändi. Kaikille EkoPharma Professional -tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EkoPharma Professional -tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60-100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%. Eli nämä kasvojenhoitotuotteet on tehty suomalaisista luomumarjoista muun muassa ja TÄYSIN orgaanisia ja vegaaneja!

Toivottavasti pystyn auttamaan sielunsiskoja tällä kirjoituksella. EkoPharma on oikeasti loistava tuotesarja, ei maksettu mainos 😉

EkoPharma
EkoPharma

Suomessa on käytetty kautta aikojen luonnonmarjoja niin lääkkeenä kuin ravintonakin. Marjat keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta kylmän talven jälkeen. Siitä johtuu niiden korkea vitamiini- ja ravintoainepitoisuus, joita ihomme tarvitsee ja oikeastaan janoaa. Marjat ovat täynnä hoitavia, suojaavia ja korjaavia ainesosia, joista on kehitetty tämä upea luonnonkosmetiikksarja herkkäihoisille.
Ensimmäinen kokeilu pelkästään jo tuntui USKOMATTOMALTA! Tuntui kuinka iho oikeasti sai uutta energiaa ja ai että, kokeile niin tiedät 😀 !

Tämä on ensimmäinen tuote, joka minulla toimii ja tukee oman ihon ”kiertoa” ja suojaa ravitsee, mutta ei tee ihoa niin sanotusti immuuniksi. Aurinko ei ole vaikuttanut negatiivisesti ihooni, näpyt on hallinnassa ja en malta odottaa kesää ja aurinkoa! Alla käyttämäni tuotteet. Ihanaa on myös, että tuotteet on lajiteltu eri marja -hoitolinjoihin (mustaherukka, karpalo, tyrni ja vadelma):

image
Vasemmalla kasvojen ja meikin poistoon syväpuhdistava karpalööljy. Oikealla puhdistava vadelmavaahto.

Käyttö:

Vasemmalla kasvojen ja meikin poistoon syväpuhdistava karpalööljy. Karpalon sisältämät B-vitamiinit tasapainottavat talintuotantoa ja kosteuttavat ihoa. 19,50€
Oikealla puhdistava vadelmavaahto. 24,50€. Vadelmassa on paljon kivennäisaineita ja vitamiineja, jotka muun muassa kosteuttavat ja suojaavat ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tuotteita käytetään molempia, ensin laitetaan karpaloöljy kasvoille, pyöritetään ja huuhdellaan lämpöisellä vedellä. Sen jälkeen ravistetaan muutama kerta vaahtopurkkia ja pyöritetään vaahto kasvoille > huuhdellaan.

image
Vadelma kasvovesi 24,50€

Vadelma kasvovesi suihkutetaan vanulappuun ja pyyhitään kasvot kauttaltaan. Tämän jälkeen laitetaan syväkosteuttava vadelma keramidiseerumi kuvassa alla>

image

Seuraavassa kuvassa vadelma silmänympärysgeeli, ihanan viilentävä ja mustaherukkavoide kasvoille viimeisenä. Amen.

image
Vasemmalla mustaherukka C-Max hoitovoide (34,50€) ja oikealla vadelma silmänympärysgeeli (24€)

Yksinkertaisesti EkoPharma luonnonkosmetiikka on minun herkän ihoni salaisuus. Enkä aio vaihtaa enää kemikaali- tai liian elvyttäviin tuotteisiin. Mukava tukea samalla myös kotimaista 🙂 Upea tuotesarja saatavissa ainakin Hämeenlinnassa Kauneuskeskus Pinjamista ja Iittalassa Lasimäen vieressä Kauneus Ateljé Eevakaisa

Tänään 23.5.2016 blogini lukijoille Kauneuskeskus Pinjamissa Hämeenlinnassa (Palokunnankatu 24) VELOITUKSETON(!!!) kasvohoito ostaessasi EkoPharman tuotteen. Pääset samalla kokeilemaan tuotteita. Aikoja rajoitetusti varaa omasi (03)6125000

Käykää kokeilemassa/tutustumassa, tää tuotesarja on oikeasti uskomaton!

Mulle voi  laittaa kyselyitä tuotteista tai mistä vain s.postiin katie.kokkonen(at)gmail.com

image

with love, katie

Blogi toteutettu yhteistyössä Kauneuskeskus Pinjamin kanssa

Facebooktwittermail

21 kommenttia “Ihoni salaisuus osa 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *