Gaalaa ja juontokeikkaa

 Maanantaita kaikille <3 !

Viime viikot on mennyt kyllä nopeasti ja kiireisesti. Niin ne sanoo, että kun on tekemistä, aika menee nopeammin. Se pitää paikkansa. Olen ollut mukana perustamassa ratsastusseura Team MP Riders Ry:tä 2011 ja tässä keväällä ollaan taas järjestetty paljon kisoja koiranäyttelyistä estekisoihin, koulukisoista keppihevoskisoihin (oli muuten jymymenestys, kaikki lapset toi omat ”kepparit” ja siellä sit skabailtiin!) ja toissapäivänä järjestettiin sitten ensimmäiset vikellyskilpailut, ensimmäiset jopa Hämeessä! Oma roolini kisoissa on juontohommat. Olen tehnyt juontotöitä yrittäjänä vuodesta 2012, enemmän ja vähemmän. Tällä hetkellä tulee tehtyä vähemmän tietty eduskuntaduunin takia. Anyways kisat meni huippu hyvin ja ihan huikee fiilis, ollaan saatu hyvää palautetta ja saattaa olla, että meikäläinen nähdään mikin päässä tänä vuonna vikellyksen SM-kisoissakin ;)….

Koira Match Showsta
Koira Match Showsta

image

Viime viikolla oli muutakin ohjelmaa, nimittäin Suomen suurin ja perinteikkäin musiikkialan palkintojenjakotilaisuus – EMMA GAALA 30-vuotta! Pääsin ensimmäistä kertaa itse paikan päälle ja heti oikein juhlavuonna! Oli kyllä ihana kokemus. Otetaan ensin käsittelyyn pukeutuminen… Mietin yllättävän vähän aikaa mitä laitan päälle ja päädyin vähän bilemäiseen juhlatyyliin, kuitenkin tähän gaalaan sopiva maxi-pituinen paljettimekko melko korkealla halkiolla. 🙂 Päädyin tähän asuun katsomalla viime vuoden pukeutujien kuvia. Osalla oli jopa lyhyet mekot ja polvisukat tai tennareita ja housuasuja. Tiesin, että liian juhlavaa ei saisi olla. Olin todella tyytyväinen asuvalintaan. Viimeksi olenkin pitänyt tätä mekkoa yönä jona minut kruunattiin Miss Globe Finland -tittelillä 2012 😉 Hyvin menee vielä päälle! 😀

imageimage

Otin varmuuden vuoksi mukaan hartioille stoolan joka olikin PALJON hyödyllisempi kuin aluksi osasin odottaa… Metro Areenalla (entinen Barona Areena) ei oltukaan sulatettu jäätä, joten lämpötila oli myöskin sen mukainen. Jää hohkasi maton ja pöytien alta melko paljon, jopa miehillä, keillä oli puku ja takit, oli kylmä. No onneksi oli harteilla edes jotain, villasukat tai uggit olis ollut kyl hyvät sandalettien sijaan 😂👌🏽. No mut ruoka oli ainakin todella hyvää!!! Gaalassa oli pöytiin tarjoilu, joka sisälsi alkuruoan, pää- ja jälkiruoan sekä viinit, jälkiruokajuoman ja kahvin tai teen. Alkuruoka odotti pöydässä, kun saavuimme, oli ihanaa sieni-kasvispyreekeittoa ja valkoviiniä. Tämä oli ehkä oma henkilökohtainen lemppari tarjoiluista. Viiniä en viitsinyt muuta kuin yhden suullisen maistaa, koska illalla lähdin vielä ajamaan Hämeenlinnaan, mutta oli pakko maistaa sopiko keiton kanssa ja sopi kyllä täydellisesti!

imagePääruokana oli naudan pihvi joka oli mukavan paksu ja kookaskin about 200g. Liha tarjoiltiin papu-kasvislisukkeen ja punaviinin kanssa. No minähän en siihenkään viiniin koskenut, mutta hyvältä maistui ja vesi toimii aina hyvin minkä tahansa ruoan kanssa ;)! Jälkkäriksi oli suklaamoussea jonkinlaisen suklaapohjan päällä ja marjoja. Oli kyllä sekin todella hyvää. Kuitenki JOS pistäisin järjestykseen olisi keitto paras, sitten pääruoka ja viimeisenä vasta jälkiruoka. 🙂 Nam nam.

imageMuuten juhla oli oikein kiva ja gaala oli tehty hyvin tasokkaasti. Show oli todella näyttävä, tasoa on tuotu ylöspäin ja esiintymisiin oli nähty vaivaa aivan valtavasti. Meno oli kuin ulkomaailaisessa tasokkaassa Gaalassa, way to go !

with love, katie

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *