Muutosta ruokavalioon

Moikka vaan kaikille!

Toivottavasti teillä on ollut mukava alkuviikko 🙂 Itsellä olisi taas yksi työmatka edessä! Huomenna nokka kohti Helsinkiä. Lähtö klo 09 reikä reikä (tai siihen tähdätään, lol!) ja tapaamisia koko iltapäivä. Perjantaina sama rumba jatkuu KOKO päivän! Harmittaa, kun ikinä ei oikeen ole aikaa nauttia Helsingistä ja käydä treffailemassa sukulaisia ja ystäviä. Aina on joku ”missio” päällä tai muuten vaan super tiukka aikataulu -> töitä tai juna, laiva, lentokone lähdössä ! Toivottavasti keväällä/kesällä viimestään pääsis ajan kanssa piipahtamaan .

 Oloni on jotenkin ollut ns ”pöhöttynyt” viime aikoina  ja kropassa tuntunut turvotusta. Olen treenannut salilla keskimäärin n. 3-4 kertaa viikossa viimeisen 2kk ajan, käynyt kävelyillä, nukkunut ainakin 8h/yö, syönyt monipuolisesti ja annoskoot pysyneet samoina kun ennen (=normaali), juonut runsaasti vettä, enkä ole käyttänyt alkoholia tammikuussa laisinkaan.

Asiat mikä ruokavaliossani ovat hieman muuttuneet viime marraskuuhun verrattuna ovat: lisääntynyt maidon/maitotuotteiden käyttö, pasta ja vaalea LEIPÄ! (Tähän ollut välillä jopa himo, varsinkin jos ruokakaupassa vastaleivottua ja lämmintä! 🙀🙀)

Ajattelinkin tämän pohjalta ottaa pienen varaslähdön omaan henkilökohtaiseen Helmikuun kokeiluun. Maitotuotteiden käyttö vähemmälle, sekä vehnä ja muut runsaasti tärkkelyspitoiset ruuat saavat jäädä narikkaan nyt kuukaudeksi (+ 1 viikko) ! Suolan käytön ajattelin myös jättää minimiin. Olen aikaisemminkin näitä  testaillut, ja aina on ollut kevyempi olo muutaman  viikon jälkeen.

Myös sipulin, kaalin, papujen ja palkokasvien käyttö ruuanlaitossa vaihtuu nyt vähäksi aikaa parsaan, vesimeloniin, pinaattiin ja tuorekurkkuun. Vielä enemmän kuitupitoisia ruokia mukaan kuvioihin!

 image

Hyvää yötä xx

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *