Birthday Girl

Ihanaista maanantaita 💗❤️💗❤️

Tällä tytöllä on tänään ollut juhlapäivä. Viime vuonna tuli pyöreät täyteen, tänä vuonna ykkönen perään. Vuodet menee niin nopeasti ! Olo ei kyllä ole kaksvitosta vanhempi, hah! Se siinä onkin hienoa kun ei tarvitse ikä-stressiä ottaa, vaan saa olla just niin vanha miltä itsestä tuntuu. Toki sitä naisena joskus miettii, että kauanko painovoimaa vastaan voi taistella kunnes ikääntymisen merkit alkaa kunnolla näkyä/tuntua kehossa. Mutta mitäpä pienistä. Kaikki me vanhenemme ja rypyt lisääntyvät väistämättä (ellei turvaudu nykymaailman tarjoamiin humputuksiin) 😉 Itse en onneksi saa harmaita hiuksia murehtimalla  numeroita tai niitä hieman syvempiä juovia silmäkulmissa. Niin kauan kun itsellä on hyvä olla, fyysinen ja henkinen hyvinvointi ovat tasapainossa, olen onnellinen ja tyytyväinen! Ei siinä enempää tarvita !

image

Tänään päivä alkoi aamiaisella sänkyyn. Mieheni oli itse askarrellut kortin ja ostanut suloisen pehmolelun 💗 Päätimme, ettei ole tarvetta suurempiin lahjuksiin , laitetaan nekin rahat säästöön vaikka matkakassaan 😜 Kevyen aamiaisen jälkeen oli energiaa lähteä treenaamaan vähäksi aikaa ennen synttärilounasta.

Söimme lounasta monille Vaasalaisille tutussa Kauppahallin bistrossa , missä saa salaatti- ja voileipäannoksia. Maittavaa oli , vatsat tuli täyteen. Lounaan jälkeen olikin työpalaverin aika, siinä menikin loppu iltapäivä.

image

Gluteeniton ja laktoositon mansikkakakku

4 kananmunaa

1,5dl sokeria

(vatkaa paksuksi vaahdoksi)

1,5dl perunajauhoja

1tl leivinjauhetta

(lisää varovasti sekaan siivilän ja puulastan avulla)

voitele irtoreunainen kakkuvuoka, paista uunin keskiosassa 8-10min, 200°C

leikkaa kakkupohja keskeltä kahtia, laita väliin haluamasi lisukkeet.

Päälle:

1,5dl Alpro Soya vispi”kermaa”

tuoreita mansikoita

image

Illalla vanhemmat tulivat onnittelemaan ja tarjolla oli mansikkakakkua. En kokenut tarvetta tänä vuonna juhlia erityisemmin. Seuraavaksi sitten kun tulee 40 vastaan. Sitten juhlitaan! Loppu ilta sujui leppoisasti elokuvan ja jalkahieronnan parissa. Sydäntä lämmitti myös sukulaisten, kavereiden ja tuttujen lähettämät syntymäpäivä onnittelut, kiitos kaikille 💗 Thank you all from the birthday wishes 💗

   Lucky girl 💗

image

Mukavaa alkuviikkoa xx

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *