Mitkä fiilikset ja mitä nyt?

Heippa.

Puuh. Nyt se on sitten ohi. Onpa todella tyhjä olo, kun ei ole enää tämän suhteen päämäärää, eikä suunniteltuja tapaamisia tyttöjen kanssa. Toisaalta myös helpottunut olo, sillä ei tarvitse suunnitella menojaan ja syömisiään tämän ympärille.

Sijoituksia ei siis tullut, pettynyt olo on kyllä, mutta ei yllättynyt. Mitään ei ole hampaankolossa, sillä mun mielestäni voitto meni täysin oikeaan paikkaan, Janette Karvoselle. Hän valaisee positiivisuudellaan koko huoneen <3 Sain paljon kommentteja että olin ulkonäöllisesti monen suosikki ja pidetty tyyppi, matkan varrella sain paljon kommentteja että olen kisassa vahvoilla. Mutta monet ei ymmärrä, että tässä kisassa ulkonäöllä ei ole mitään väliä. Tässä ei arvioida ulkonäön perusteella, eikä sen, kuka on parhaimmassa kunnossa. Meistä kuka tahansa olisi voinut olla voittaja, ja kaikki täyttivät kriteerit. Mun mielestä tässä haetaan tietynlaista luonnetta, ja arvasinkin kärkikolmikon jo kauan ennen tätä päivää. Koen mulle miinukseksi tässä kisassa että en ole ihmisenä sellainen huomion keskipisteeseen hakeutuva tyyppi, enkä myöskään suuremmassa porukassa mikään puheliain. Puhelias ja nauravainen olen kyllä, mutta suuressa porukassa jään helpommin ns. ”sivusta seuraajaksi”. Ehkä musta ei myöskään näkynyt voitonhalu tarpeeksi, sillä oon enemmän sellainen ihminen, että toivon kaikkien pärjäävän, lavan takanakin sanoin miten kauhee tilanne tää musta on kun seitsemän meistä jää ilman sijoitusta. Jos olisin itse päässyt kärkeen, niin en tiedä kumpaa olisin enemmän: iloinnut voitostani vai surrut että muilla on paha fiilis ilman sijoitusta?  Koin myös niin monen somekanavan jatkuvan päivittelemisen hieman henkisesti raskaana, sillä aikasemmin en ole paljoa itsestäni antanut somessa.

Kisana tämä oli todella vaativa, sillä niin monella osa-alueella on merkitystä.

expo3

 

 

expo4

expo5

 

Kaiken kaikkiaan aivan ihana kokemus ja päivä! ja huikeeta päästä yli 250 top 10! tästä aukesi uusia ovia, ja mikä parasta, sain itselleni ihanat ja samanhenkiset ystävät, jotka on mulle voittoakin suurempaa. En olisi uskonut että meillä on näin hyvä jengi, ja kyllä ylitti odotukset. Oon todella iloinen voittajien puolesta, voitot olivat täysin ansaittuja. Eilisen jälkeen oon myös super onnellinen ja kiitollinen omille ystäville ja läheisille. Ihan käsittämätöntä et oon saanut tällaisen tukijoukon mun elämään.

Kiitos myös Emmi Lehtomaa, Janni Hussi ja Laura Mäntynen. Ihan huippua että tällainen kisa järjestetään. Tässä kisassa on arvot niin kohdallaan. Fitnesskisa jossa kriteerinä nimenomaan se hyvinvointi, eikä arviointi perustu vain ulkonäköön.

expo2

expo1

 

KIITOS yhteistyökumppaneille ja sponsoreille. Erityismaininnat menee ehdottomasti Zeropointille, ihan huippu! ei voi muuta kun antaa suuri peukku sponsoroinnille, että itse tuotteille. Aion jatkossakin ostaa näitä. Sekä mun salille Maken Fitness Centerille, ihana tuki, ja täältä saa kyllä Lahen parasta palvelua <3 Iso iso iso kiitos.

 

Mutta mitäs nyt? 

Monia varmasti kiinnostaa, mitä seuraavaksi. Treenailen tavoitteellisesti, mutta tällä hetkellä focus on ihan jossain muualla kuin urheilussa. Välivuoden jälkeen kaipuu takaisin koulunpenkille on tullut, ja tämä vuosi tsempataankin sitten sinne pääsemiseen, paljon lukemista ja hikeä siis tiedossa 😀 Ja toivottavasti vuoden päästä pääsenkin vaihtamaan maisemia opiskelujen perässä. Mutta töitä tehdään kovasti tämän eteen. Aion myös jatkaa töitä terveyden ja hyvinvoinnin parissa, ja toivottavasti lisää ovia avautuu näidenkin suhteen.

Blogi ja instagram tili päivittyvät jokatapauksessa tasaiseen tahtiin treenijutuista, kuuluu se kumminkin mun arkipäiväiseen elämään.

Fitneksessä kisaamisesta en tiedä. Ehkä vielä junioreiden bikinissä, mutta on mulla vielä siinäkin aikaa pari vuotta. Lavalla oli ihanaa, ja onhan se huikea päivä, ja näen kyllä omat vahvuuteni siihen lajiin sopivana. Mutta en tiedä kohtaako bikinifitness enää mun arvojeni kanssa. En vain ehkä osaa enää arvostaa lajia, mikä on niin ulkonäkökeskeinen. Mutta never say never, joten en osaa antaa siihen vielä vastausta 😉

 

<3, Jenni

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Mitkä fiilikset ja mitä nyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *