Kevättä rinnassa

Hellurei ja hellät tunteet!picsart_02-16-01-34-11

Sain vihdoin tukan värjättyä sellaiseksi kun olen yrittänyt syksystä asti! Kolme kuukautta ennen Milan syntymää, lopetin kokonaan hiusten värjäämisen, ja annoin juurikasvun kasvaa aika
pitkäksi. Se koetteli aika paljon kärsivällisyyttäni, mutta onnistuin olla värjäämättä sitä pois! Milan syntymän jälkeen, laitettiin äitin kanssa minulle kaksi värinpoistoa ja muutamanpäivän päästä YRITIN laittaa vaaleamman ruskean sävyn, mutta eihän se lopulta ollut lähellekkään sitä mitä tavoittelin. Lopputulos oli melkein samanlainen kun lähtö vaiheessa! Nyt sitten kokeilin tota Lorealin Ombre -hiusväriä ja minä sain sellaisen lopputuloksen kun havittelinkin! Nyt minulla on ihana liukuvärjäys tukassa. 🙂 Vaihtelu virkistää!

Haluaisin kumminkin jossain vaiheessa tukan kokonaan vaaleanruskeaksi TAI kastanjan ruskeaksi.

picsart_02-14-01-17-42Olen jo pitkään miettinyt, että haluaisin hankkia jonkun hyvän kameran. Sellasen, millä voi kuvata ihan perus valokuvia ja myös videoita. Minulta löytyy kyllä jo järkkäri, mutta se on ihan ikäloppu jo. Sillä ei saa enää tarkkoja kuvia! Minun puhelimellakin saa paljon tarkempia ja parempia kuvia. Käytiin Sarahin kanssa kuvailemassa tossa syksyllä, ja sillon päätin, että uusi kamera on seuraavaksi hankinnassa.

Asiasta kukkaruukkuun, meillä on Villen kanssa tatuointi aika toukokuussa! Meidän vakkari tatuoija jyväskylästä, Otto Paananen tulee seinäjoelle tatuointi messuille toukokuussa, ja pyysi meitä asiakkaiksi hänelle sinne. Päästään jatkamaan jälleen meidän projektia! Minulle aletaan hakkaamaan mustetta käden sisäpuolelle ja Villellä jatkuu käden ulkopuoli. Tiedän jo mitä aion ottaa, ja se kuva liittyy Gta V -peliin. Hehheh, en kerro sen enempää!

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Kevättä rinnassa

 • Avatar
  14.3.2017 klo 00:23
  Kestolinkki

  Moikka, ei nyt liity aiheeseen, mutta olis kiva jos tekisit postauksen vanhemmuudesta; kauanko imetit, onko äitiys ollut semmoista kun ajattelit, miten vauva arki lähtenyt käyntiin yms 🙂 meilläkin tulossa tyttö toukokuussa ja hirmuisesti jännittää

  Reply
  • jawwe
   19.3.2018 klo 17:00
   Kestolinkki

   Moikka! Tottakai, idea kuulostaa hyvältä! 🙂

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *