Jawwe täällä hei!

outfit

Kyllä, nyt se on toteutunut. Nimittäin uunituore blogini! Olen joskus pitänyt nuorempana likkana blogia, mutta se oli vain sellasta satunnaista kirjoittamista. Myös varoituksen sanana lukijoille, että kaksikielisyydestäni johtuen, voi tekstissä näkyä satunnaisia kirjotusvirheitä. Olen siis asunut ruotsissa lapsuudessani, ja oikeestaan äidin puolelta koko suku asuu ruotsissa.

Pitkään tämä kirjoittaminen on jo ollut tarkoituksena aloittaa, mutta elämässäni on sattunut suuria mullistavia asioita. Olen kyllä aina ollut menevä mimmi ja joskus liiankin monta rautaa tulessa, mutta nyt on aikaa perehtyä bloggaamiseen.

No nyt mietitte, että mitäs nämä minun ”maata mullistavat” asiat ovat, niin minäpä kerron teille. Ensinnäkin se tärkein ja ihanin: meille syntyi terve tyttö viime kuussa (16.9.)! Perjantaina synnytyksestä on kulunut  jo 4 viikkoa. Täytyy sanoa, että päivät menee aika nopeesti, vaikka öisinkään ei saa kunnolla nukkua. On tuo meidän nyytti vaan niin ihana!

3-viikkoa-synnytyksestaTuo kuva, missä pällistelen masu näkyvissä, on otettu 3 viikkoa synnytyksen jälkeen. Kyllä täytyy hämmästellä, millainen kone naisen vartalo on! Kroppa on palautumassa ennalleen ja oikeestaan ne ”ylimääräiset” kilot jätin jo synnärille. Toki tähän vaikuttaa myös se, että olin aika hoikka jo ennen raskautta ja raskauden aikana minulle kertyi elimistöön 8,5 kiloa. On myös tapauksia, jolloin esimerkiksi raskausmyrkytys kerryttää elimistöön nestettä, jolloin kroppa vain turpoo, eikä sille voi mitään. MUTTA, raskaus ei ole tekosyy mässäillä. 😉 Pidin aika hyvin kurissa turhan napostelun, mutta kyllä sitä tuli myös herkuteltuakin sopivissa määrin!

Raskauden aikana tuli tiirailtua vanhoja kuvia omasta timmistä kropasta, ja se motivoi minua aloittamaan taas treenaamisen synnytyksen jälkeen. Hetihän ei oikein mitään pysty tekemään, mutta hiljalleen hyvää tulee. Joillakin kestää palautuminen vähän pidempään, ja joillakin taas se tapahtuu muutamassa kuukaudessa. Se riippuu paljon siitä missä kunnossa keho on ollut ennen raskautta, ja kuinka paljon niitä kiloja kertyi raskauden aikana.

img_20160818_232152

Oikealla oleva kuva, on otettu taas jotakuinkin vuosi sitten. Siitä saa vähän osviittaa, mitkä on ollut lähtokohdat meikällä ennen raskautta. Tällä hetkellä parhaiten minua motivoi treenaamaan, on omat kuvat. Myös viime viikonlopun NFE kuvat ja videot, mitä tuli kateltua kateudesta kalpeana. Vielä jonakin päivänä mä olen kisaamassa Bikini Fitneksessä! Tiedän, että tatuoinnit tuo ”miinus” pisteitä, ja minulla on niitä aika paljon, mutta olen sanonut Villelle (avopuolisolleni), että itteni siihen kuntoon aion vetää, tuli voittoa tai ei! Tietysti sitä kirkkainta palkintoa sinne lähdetään hakemaan, eiks vaan. 😉

Aion kirjotella blogissa omasta elämästäni kotona ja kodin ulkopuolelta. Sisustus on yksi suurista intohimoistani ja niistä tulee näkymään myös postauksia. Myös treenaamisesta, heti kun kroppa sen kunnolla sallii! Jaan myös omia vinkkejä ja niksejä mitä olen hyödyntänyt, sekä tulen kertomaan tuotteista mitä käytän jokapäiväisessä elämässäni.

vauvvamahaJoten jos olen mielestäsi mielenkiintoinen ihminen, jonka elämää olisi kivaa seurata blogin välityksellä,
täältä minut löydät!

IG: jawwe | SC: jawwe1

-Jawwe

Facebooktwittermail

8 kommenttia “Jawwe täällä hei!

 • Avatar
  13.10.2016 klo 19:01
  Kestolinkki

  Onko sinulla ihan oma tukka vai pidennykset? ja onko sinussa jotain espanjalaista verta kun oot noin tummaverikkö? seuraavaa postausta odotellessa =)

  Reply
  • jawwe
   13.10.2016 klo 19:08
   Kestolinkki

   Oma tukka on. Käytän apteekista saatavia Priorin Extra -tabletteja. 🙂 Niiden ansioista kaikki kehon karvat kasvaa, ei vain hiukset. 😀 No mun isä on ihan supi suomalainen ja äiti suomenruotsalainen. Espanjalaista verta ei meidän suvussa kyllä ole (ainakaan tietääkseni).

   Reply
 • Avatar
  13.10.2016 klo 20:05
  Kestolinkki

  Kuulostaa hyvältä ja tuo tsemppiä ihanaan arkeeni.

  Reply
 • Avatar
  31.10.2016 klo 22:44
  Kestolinkki

  Hej du skriver ju alltid att du är finlandssvensk. Du kanske kan skriva på svenska?? Så att alla förstår

  Reply
  • jawwe
   2.11.2016 klo 11:38
   Kestolinkki

   Hej. 🙂 ju ja kan kanske skriva också på svenska 🙂

   Reply
 • Avatar
  28.12.2016 klo 00:31
  Kestolinkki

  Miten kauan käytit priorinia et huomasit eron? 🙂

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *