20 faktaa minusta!

img_20160927_113235Olisihan se lukijoiden kannalta kiva tietää, millainen minä olen. Tietää sitten kiinnostaako blogini lukeminen. 😉 Lyödäämpä sitten faktoja tiskiin!

1. Olen äiti. Meille syntyi 16.9. terve tyttö. Hän on meidän esikoinen.

2. Avovaimo. Ollaan Villen kanssa seurusteltu yli kolme vuotta ja kohta kaksi vuotta asuttu yhdessä. <3

3. Olen siisti. En viihdy kotona, jos on sotkuista tai likaista. Ympäristö alkaa masentamaan minua, jos ei ole siistiä (en silti ole perfektionisti).

4. Olen kärsimätön. Kaikki pitää saada nyt just eikä myöhemmin.

5. Gamer. Kyllä, RAKASTAN pelejä. Wowissa 56lvl hunter (en oo hetkeen pelannut), Gta V (kohta 150lvl akka sielä hienoineen asuntoineen, autoineen, jahteineen… 😀 ), tabletilla Hay Day :tä, Villen kanssa codia ja milloin mitäkin pleikkari peliä! Just pari päivää sitten Ville hankki pleikkarille uudet VR lasit!

picsart_10-07-11-27-37

6. Rakastan kosmetiikkaa. Mun yksi suurista ”intohimoista” on meikit ja muu kosmetiikka. Niitä ei voi ikinä olla liikaa! Olen meikannut ystäviä ja kavereita erinlaisiin tilaisuuksiin. Häämeikkejä ja muita juhlameikkejä. Se on mun harrastus! Sitä olisi kiva tehdä myös työkseen. 🙂

7. Olen kaksikielinen. Puhun suomea ja ruotsia. Äidin puolelta suku asuu ruotsissa. Lapsuudessani olen myös itsekkin sielä asunut.

8. Sisaruksia 5kpl. Olen toiseksi nuorin. Kaksi isoveljelä, kaksi isosiskoa ja yksi pikkuveli. Myös 2 pikkusiskoa (ei verisukua), mutta olen kasvanut heidän kanssaan. 🙂 Isosiskojen kanssa en ole tekemisissä.

9. Olen syntynyt 1995. Kyllä, olen 21-vuotias ja 158cm PITKÄ.

10. Olen muuttanut yli 20 kertaa. JEP, se on aika monta kertaa. 😀

11. Olen äitin tyttö. Äiti on ollut mulle aina se tuki ja turva. Vanhempani erosivat kun olin pieni tyttö.

12. Viisi tatuointia. Ja lisää tulossa!

screenshot_20161013-171357

13. Liikunnallinen. Olen aina ollut liikunnallinen. Koulussa arvosana oli aina 10 ja amiksessa aloitin salilla käymisen. Myönnän, yhessä vaiheessa tuli motivaation puute ja se jatkui pitkään. Maksoin salikortista pitkään ihan turhaan. Vatsalihakset ei enää näkynyt ja kevyt rasvakerros tuli siihen päälle ”suojaksi”.. 😀 Raskauden aikana motivaatio taas heräsi, ja reenaaminen alkaa jälleen jälkitarkastuksen jälkeen!

14. Koulukiusattu. Oikeestaan koko peruskoulun ajan.

15. Väärinymmärretty. Kun olin amiksen ekalla, osallistuin Miss Jyväskylä kisoihin. Sen jälkeen musta alkoi liikkua kaikennäkösiä perättömiä huhuja ja ihmiset sai musta niiden takia aivan toisenlaisen kuvan, minkälainen oikeasti olen. Onneks kumminkin on sellaisia ihmisiä, jotka ei aseta ennakkoluuloja. 🙂

16. Huono kirjoittamaan. Yhdyssanat ovat pahimpia… 😀

17. Sisustusintoilija. Sisustaminen on toinen intohimoni. Kaikki pienet kodin yksityiskohdat tekevät kodista juuri oman näköisen!

18. Merkonomi. Valmistuin keväällä 2014.

19. Unelma-ammattini on poliisi. Olen pikku tytöstä asti halunnut olla poliisi.

20. Oma tukka. En käytä pidennyksiä. Ripsienpidennykset minulla kumminkin on 🙂

picsart_07-31-01-38-10

Siinäpä nuo nyt oli sitten. Varmasti bloggailuni aikana minusta tulee myös uusia asioita esille, mutta tuossa oli nuo 20 mitkä ekana tuli mieleen. 🙂 Seuraava postaus on kodistamme, tämä oli tähän alkuun ehkä se tärkeämpi. 😉 😀

-Jawwe

Facebooktwittermail

7 kommenttia “20 faktaa minusta!

  • jawwe
   20.10.2016 klo 11:34
   Kestolinkki

   No kiitos. <3 Kuka ikinä oletkin.. 🙂

   Reply
 • Avatar
  19.10.2016 klo 20:06
  Kestolinkki

  Kuulostat aktiiviselta ja sosiaaliselta.
  Joten se kehittää ja vie elämässä vain eteenpäin

  Reply
  • jawwe
   20.10.2016 klo 11:35
   Kestolinkki

   Kiva kuulla. 🙂 Muistan sinut! 🙂

   Reply
 • Avatar
  5.2.2017 klo 00:00
  Kestolinkki

  Onko sulla silikonit tai tehty rintojen kohotus?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *