Onko sinulla aarteita?

Meillä kaikilla on varmasti kotona jotain omia henkilökohtaisia aarteita. Ehkä jotain sellaista, jota keräilet tai joka on sinulle muuten tärkeää. Minusta on aina hienoa kuulla, jos tapaamillani henkilöillä on jokin intohimo. Yleensä hän on tuolloin perehtynyt aiheeseensa. Tällä tapaa olen itsekin rikastunut monella mielenkiintoisella keskustelulla ja oppinut mahdollisesti samalla uusia näkökulmia.

Mun aarteita ovat terveyskirjat. Tykkään vapaa päivisin kierrellä kirjakaupoissa ja katsella uusia terveysalan kirjoja. Olen aivan hullaantunut opiskelemaan lisää kehostamme sisäisesti. Ravinnon ja elintapojen vaikutus kehomme hyvinvointiin on äärettömän mielenkiintoista. Ajattelen että olen parempi valmentaja kun mietin kehoa kokonaisuutena. Olisi hölmöä valmentaa asiakasta saavuttamaan niin sanotut ”koristelihakset” mutta samanaikaisesti keho voisi huonosti.

DSC_0433

Muita keräilykohteitani ovat ylläri, ruoka – ja juomatarvikkeet. Kiertelen suomessa ja maailmalla mieluiten ruokakaupoissa fiilistellen uusia tuotteita, makuja ja mausteita. Samoin viinit kuuluvat omiin keräilykohteisiin. Niitäkin tarttuu maailmalta mukaan tuon tuosta kruunaamaan juhlavimpia terveysherkkuhetkiä.

DSC_0429

Koskaan ei ole liian myöhäistä innostua uudesta. Mieti mikä on sinun intohimosi. Mistä olet tavalla tai toisella kiinnostunut. Tai oletko ehkä innostunut oppimaan jotain uutta. Omat arjen aarteet ja intohimot myös opettavat.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *