Sudio Sweden – Tyylikästä Laatua

Yksi mahtavimmista asioista maan päällä on musiikki. Lenkillä, urheillessa, rannalla, aamulla, ravintolassa, kesällä, autossa. Musiikki on läsnä kaikkialla. Jokaiseen hetkeen löytyy jokin kappale, niin hyviin kuin huonompiinkin hetkiin. Musiikki tekee kivoista hetkistä vielä kivempia ja auttaa vaikeina aikoina. Kuulostaa vähän avioliitolta. Olemmeko siis naimisissa musiikin kanssa?

Kuten avioliittojakin, niin musiikkiakin on kaiken sorttista ja laaduissa on eroja. Sain jokin aika testiin nämä aivan ihanat Sudio Swedenin langattomat Regent-kuulokkeet. Tällaisia olen kaivannut ja metsästänyt jo pidemmän aikaa ja vihdoinkin löytyi aivan täydelliset! Kuulokkeissa on ihana ajaton design ja mikä parasta, loistava äänenlaatu, jopa  virheetön instrumentaalisten äänten ja kirkkauden tasapainotus.

Kuulokkeet ovat langattomat ja niissä on 10 metrin kantavuus. Akku kestää yli 24 tuntia aktiivisena ja 20 päivää valmiustilassa! Kertaakaan ei ole vielä akku loppunut kesken kuuntelun. Ihanaa! Jos se joskus on loppuakseen, niin latausaika on pikana 10min ja täyteen tehoon saa 120 minuutissa.

Nämä kuulokkeet sopivat paremmin kuin hyvin liikunnalliseen ja vauhdikkaaseen elämäntyyliin. Lenkillä ja salilla pysyvät hyvin paikoillaan eivätkä ole tiellä. Ja onnenpäivät kun ei ole niitä johtoja mitkä tarttuvat kaikkialle ja ovat vain riesana!

Jos kaipaat vaihtelua kuulokkeiden ulkonäköön niin se käy helposti vaihtamalla design-capseja, joita on mahdollista ostaa erikseen hintaan 18,99€. Kuulokkeiden hinta on 89€.

KÄSITYÖTÄ

Kuulokkeiden tekeminen on käsityön taidetta. Koneet jatkavat modernin maailman vallankumoustaan, mutta uskomme, että ihmiset edelleen voittavat koneet. Ihmissilmää ei voi huijata, ja tästä syystä Sudio valitsee käsintehdyt yksityiskohdat suurimmassa osassa tuotantoprosessia.

Kun teet tilauksen niin veloituksetta saat kuulokkeet ihanassa lahjapakkauksessa! Sudio Swedenin Instagramista kannattaa kurkkailla upeita kuvia; @sudio, https://www.instagram.com/sudio/

Kuva: https://www.sudiosweden.com/fi/

Pakkaus sisältää:

  • Sudio Regent
  • Äänikaapeli
  • Latauskaapeli
  • Käyttöopas
  • Takuukortti
  • Pikaopas

Tiedot pähkinän kuoressa:

  • Kotelo: Komposiitti
  • Viimeistely: Matta, kiillotetut metalliyksityiskohdat
  • Malli: On-ear, Bluetooth-versio 4.1
  • Paino: 177 grammaa
  • Kantavuus: 10 metriä
  • Akunkesto: yli 24 tuntia (aktiivinen), 20 päivää (valmiustila)
  • Latausaika: 10 minuuttia (pika), 120 minuuttia (täysi)
  • Vaihdettavat kuulokekuoret (myydään erikseen)
  • Taitettava muotoilu

Nyt kannattaa koodata! Koodilla emilyy15 saat -15% alennuksen kaikista Sudio Swedenin tuotteista! Pikatoimitus on ilmainen Suomeen. Koodi on voimassa toistaiseksi ja toimii maailmanlaajuisesti, Sudio Sweden toimittaa kaikkialle! TÄÄLTÄ pääset Sudio Swedenin sivuille shoppailemaan.

Kannattaa tutustua Sudio Swedenin Facebook-sivuun sekä kotisivuihin:

https://www.facebook.com/Sudiosweden/

https://www.sudiosweden.com/fi/

Kiitos Sudio Swedenille ihanista musiikkielämyksistä ja arjen luksuksesta!<3

Ihanan rauhallista joulua ja nautinnollisia musiikkihetkiä!

XoXo

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *