Saliohjelma lainassa

No niin, nyt on viikon lusmuilun jälkeen aloitettu taas liikunta! Myönnän, olen ollut saamaton, laiska ja nyt on taas aika ryhdistysliikkeelle.

Ton alkukuun Tough Vikingin jälkeen olen ollut aikamoisella lusmutuulella. Osan laiskuudesta pystyn selittää sillä, että meidän vauva on herätellyt melko ahkerasti öisin ja aamupäivällä olen ollut niin väsynyt, että salin sijaan olen valinnut sängyn ja pyhittänyt treeniaikani aamupäiväunille. Treeniä olen jaksanut tehdä kerran- kaksi viikossa.

Huomaan kuitenkin, että tällainen liikunnan vähyys ei sovi minulle, koska alan samantien pelätä, että kaikki kevään aikana saatu tulos katoaa kuin tuhka tuuleen. Kuten olen aiemmin kirjoittanut, liikunta on myös täydellistä mielialalääkettä, ja heti kun jättää treenit väliin, niin alan kiukutella miehelleni ja omalle peilikuvalleni. Näin ollen, olipa hyvä, että tänään lähdin salille!

Elina OtsalaReilu viikko sitten kävin Töölö Gymillä treenaamassa siskoni miehen, Mikan kanssa. Oli todella virkistävää vetää jonkun mun treeni. Tällä kertaa siis teimme Mikan saliohjelman. Ja voin sanoa, että kolme päivää meni täydellisessä lihaskivussa! Tänään olin salilla yksin, mutta noudatin Mikalta saatuja ohjeita.

Aluksi vedin stepperillä 10 minsan alkulämmittelyn. Sen jälkeen oli etukyykyt 3 x 12. Tangossa ei ollut tällä kertaa painoja, mutta ensi kerralla uskallan jo laittaa rautaa tangon päähän. Seuraava liike oli ylätalja 3 x 12. Tämän liikkeen kohdalla kohtasin pahan ongelman! Nimittäin kihlasormus painoin niin pahasti sormessa, että otin sen hetkeksi pois. Paha paha. 🙂

Mikan laatimalla listalla oli maastaveto seuraavana, mutta mua alkoi jänistää, että osaanko vetää sen oikein, ja mitä jos kaikki nauraa, ja ja ja ja. Eli nössöilin. Vedin 10 kg kahvakuulalla askelkyykkyjä 3x 10 kummallekin jalalle. Sitten oli penkkipunnerrus 3 x 12, sekä pystypunnerrus 3 x 12. Lopuksi vielä 5 minsaa loppuverryttelyt.

Ja kylläpä olin väsynyt! Jotenkin vaan tuli kuitenkin sellainen olo, että mun salille meno sai säänkin paranemaan 🙂 Lähtiessä oli viileää ja pilvistä. Salilta kotiin kävellessä paistoi aurinko! Joten suosittelen menetelmää myös sulle. Musta ainakin tuli taas vähän parempi äiti, vaimo ja minä.

Niin, ja suosittelen menemään salille välillä kaverin kanssa ja vetämään kaverin salitreenin. Saa vähän vaihtelua ja löytyy taas uusia lihaksia, kun tekee liikkeitä, joita ei välttämättä aiemmin olen tehnyt.

Facebooktwittermail

4 kommenttia “Saliohjelma lainassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *