Pyörällä sinne ja takaisin

Jaahas, tää viikko hurahti täysin ilman kunnollista treeniä. Olin nimittäin aamusta iltaan töissä Taste Of Helsinki-ruokafestareilla. Juonsin neljän päivän ajan ihan super hauskaa Electroluxin Chef`s Secret-kokkikoulua, jossa festivaalivieraat pääsivät kokkaamaan Suomen kokkimaajoukkueen kokkien johdolla.

electrolux

Ettei viikko ja viikonloppu menisi ihan herkutellessa, päätin järjestää paikalle saapumiseni hyötyliikunnan voimin, eli poljin pyörällä sinne ja takaisin. Torstaina, perjantaina ja lauantaina sää oli kuin morsian, eli poljin aamupäivällä Kansalaistorille ja tauolla taas kotiin ja sitten taas illaksi tapahtuma-alueelle. Naputin Reittiopas-palveluun matkani ja se näytti, että yhteen suuntaan oli 2,8 kilometriä. Näin ollen päivässä matkaa kertyi 4×2,8= 11,2 km!

pyoralla

Ja kolmelta päivältä 33,6 kilsaa. Eihän se nyt ihan Ranskan ympäriajon verran ole, mutta väitän silti, että kyllä se polkeminen reisissä tuntui. Minä kun siis sotken tuollaisella old school-jopolla, joka rämisee ja paukkuu, kun sillä ajaa jalkakäytävän kynnykseen. Tänään lusmuilin sateen vuoksi ja menin ratikalla. Omatunto kolkutti koko matkan!

Kävin tuossa lukemassa ensimmäisestä postauksestani, että kaksi kuukautta sitten painoin vielä 69 kiloa. Tänään puntari näyttä aamulla 65 kiloa! Kahdessa kuukaudessa on siis tipahtanut neljä kiloa. Hidasta hommaa, tiedän kyllä, että kahdessa kuukaudessa pystyisi nopeampaankin pudotukseen, mutta uskon, että olen saanut luotua edes jonkin verran lihasta tilalle. Sellainen höttö on kahdonnut ainakin jenkkakahvoista ja vatsakin alkaa taas hahmottua.

Ensi viikolla me lähdetään taas moikkaamaan siskoani, joten saan treenikaverin! Siskolle terveisiä, kohta sattuu taas lihaksiin!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *