Juhannus- ny rillataan! Mutta ensin reenataan!

Huh, mä melkein kuolin äsken! Vedettiin siskon kanssa niin hirveä treeni, että kummatkin vaan naurettiin hysteerisesti treenin päätteeksi. Oikeesti mua kyllä itketti!

Me tultiin viettää juhannusta siskon perheen luo Jyväskylään. Viime viikko meni töissä, eikä yhtään treeniä tullut tehtyä. Päätettiin siis siskon kanssa, että otetaan nyt sitten kunnolla takaisin menetettyjä treenejä.

Koska Suomen juhannus on tänä vuonna ainakin täällä Keski-Suomessa hyvin epävakainen, niin me päätettiin vetää jalkatreeni ulkona ja loput sisällä. Homma alkoi askelkyykyillä ylämäkeen. 20 askelkyykkyä. Sen jälkeen 20 kyykkykävelyä eteen ja taakse, tavis kyykyt 20 kertaa. Ja koko setti kolme kertaa. Oltiin jo ihan puhki tossa vaiheessa, mutta haluttiin tehdä vielä jotain mikä tuntuu reisissä ja perseessä. No, keksittiin, että tuossa Tourujoen luonnonsuojelupuiston varrella on kunnon puuportaat jyrkällä nousulla. Siihen me sitten päätettiin vetää portaita ylös askelkyykyillä.

IMG_2788Mä sanoin heti alkuun, että kyllä viisi kertaa pitää portaat nousta. Sisko sanoi tekevänsä vain kolme. No, kolmannen kerran meillä kummallakin jalat vapisi niin, että hädin tuskin päästiin menemään niitä portaita alaspäin. Mä meinasin alkaa lusmuilee ja sanoin, että jos nyt vielä neljäs nousu, johon sisko huomautti, että etkös sä sanonut, että viisi! Siinä me sitten puserrettiin kummatkin ne viisi kertaa ylös. Sen jälkeen se meidän kävely näyttikin ihan siltä, että joku olisi puskenut takakonttiin isommallakin melalla. 🙂

 

IMG_2795 Treenipaikkamme oli ihan uskomattoman kaunis! Sateen jälkeen hetkellisesti aurinko pilkotti jostain pilven välistä ja tuo metsä näytti ihan sademetsältä! Tosin, noi portaat oli ihan hengenvaarallisen liukkaat. Joutui ihan tosissaan keskittymään jokaiseen askeleeseen, ettei tossu luista alta.

Porrasnousujen jälkeen meillä oli vielä vatsat, punnerrukset ja lankku tekemättä. Ne päätettiin suorittaa sisätiloissa. Valittiin vatsaohjelmaan kaksi liikettä: perus nousu jalat koukussa ja sitten se sellainen jossa kädet on niskan takana ja vedetään vatsoja sillein ristiin- oikea kyynärpää ja vasen jalka. Kyllä te tiedätte. Noiden lisäksi 15 naisten punnerrusta ja 40 sekkaa lankkua. Ja kolme kierrosta. Viimeisessä lankussa koko kroppa vapisi niin, että ei ole koskaan tutissut yhtä kovaa!

Ei näköjään kannata enää pitää viikon väliä treeneissä, kun seuraava kerta on näin kivuliasta. Huomenna sattuu kroppaan!  Mä pääsin ylös lattiasta. Sisko tarvitsi miehensä apua.

IMG_2802

Hauskaa juhannusta kaikille!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *