I’m here to be awesome

helou helouu!

Aivan hävettää miten pitkä aika viime kerrasta on kun täällä olen käynyt. Pahoitteluni siitä. Tää mun ja läppärin välinen suhde ei aina mene ihan täysin yhteisymmärryksessä. Tällä koneella on tasan tarkkaan kaksi moodia, joko A) Toimii huonosti tai B) Toimii vielä huonommin… Selittelyt sikseen sillä hengissä täällä kuitenkin ollaan!

mie

Treenit on sujunu aivan tosi jees vaikka määrät viikkoa kohden on mennyt aika minimissä. Onneksi laatu korvaa määrän vai miten se meni? Useimmiten tiedän jo etukäteen kuinka tulevalla viikolla treenaamaan pääsen joten vähän osaa henkisestikin varautua siihen jos joutuu tyytymään yhteen ainoaan kertaan. Onneksi lasten kanssa liikkuu aivan huomaamattaan. Parhaimpina päivinä kun sattuu katsomaan puhelimesta kertyneitä askeleita niin määrät liikkuu 12-16km välillä joten hyötyliikuntaakin tulee harrastettua.

Viime viikolla pääsin salille jopa kolmena päivänä jolloin kerkesin duunailla kaikki muut lihasryhmät paitsi selän, tosin kävin bodypumpissa joten ehkä kuittaan tuon uupuneen treenin sillä. haha. Kuten huomaatte niin kyllä, motivaationi ryhmäliikuntaan on pysynyt hyvin yllä! Ja kyllähän siellä jesusvieköön talven aikana pakaroihin kertyneet rasvahötöt saa kyytiä. Pienen hetken olen yrittänyt aina kerran viikossa pyhittää joogalle jotta tästä vähän taas paikat vetreytyisi. Ehkäpä on pienen pieni mahdollisuus että tästäkin hylly pyllystä saa kesäksi vähän tiukemman paketin 😉

suk

Mitäs pidätte mun uusista pirtsakan värisistä sukista? Tämmösille kädettömille niinku minäkin on hyvä olla myös ohjeet kumpi on kumpaan jalkaan tarkoitettu. Koko elämäni olen henkeen ja vereen ollut mustasukkainen mutta näköjään tämäkin päivä sitten viimein koitti.

Ei anneta vesi -ja räntäsateiden lannistaa, kyllä se kesäkin sieltä vielä tulee <3

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *