MISS MP2017

Huippua helmikuun starttia!

Viime aikoina on ehtinyt tapahtumaan kaiken näköistä ja ajattelin vihdoinkin istahtaa hetkeksi miettimään missä sitä mennään. Viime viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa pidettiin MP17 Moottoripyörämessut, jossa valittiin nyt jo neljännen kerran oikealla asenteella varustettua MP-kaunotarta. Messuilla vieraili peräti 59 000 prätkäilystä innostunutta vierailijaa, enkä ollenkaan ihmettele miksi. Tunnelmaa messukeskuksessa riitti koko viikonlopun ajan, etenkin lauantaina. Jokaiselle vierailijalle varmasti löytyi miellyttävää tekemistä, koska erilaisia osastoja oli laidasta laitaan. Lisäksi vierailijoilla oli mahdollisuus varata aikoja koeajoja varten sekä olla todistamassa Minimoto-kilpailua paikan päällä.

Kuvaaja: Heidi Koivunen

Omalta osalta osallistuminen kyseisiin messuihin tapahtui tällä kertaa kilpailemalla Miss MP17-tittelistä. Kilpailun järjestäjänä toimi ihana, karismaattinen ja katseita keräävä Helena Riihitupa yhteistyössä MP-messujen kanssa. Kilpailua on luonnehdittu hyvätasoiseksi, mutta tänä vuonna taistelu kirkkaimmasta pokaalista oli tiukempi kuin koskaan. Nimittäin voittajan ja ensimmäisen perintöprinsessan piste-ero oli vain kaksi pistettä!!

Kuvaaja: Heidi Koivunen

Niin…ja sen kahden pisteen etumatkan kaikista upeista finaalitytöistä sain MINÄ! Joudun vieläkin nipistämään itseäni aamulla ymmärtääkseni, että olen tämän vuoden hallitseva Miss MP17-tittelin kantaja. Voin sanoa käsi sydämellä, että kyseinen titteli tuli hieman yllättäen, koska jokainen kilpasiskoistani olisi sen ansainnut. Finaalissa oli kymmenen kaunotarta ympäri Suomea, joilla on sydän sekä asenne kohdallaan.
Kyseinen kauneuskilpailu edellyttää voittajalta ulkoisten ominaisuuksien lisäksi oikeaa luonnetta sekä asennetta. Haastavin osuus koko viikonlopulta oli mielestäni tuomareitten haastattelu. Ensimmäiset perhoset lensivät vatsaani silloin, kun lähdin miettimään ketkä kaikki tuomariraatiin kuuluivat tänä vuonna. Mielestäni on tärkeää osata hurmata tuomareiden lisäksi myös muut ihmiset ympäriltä sekä antaa vaikutelma, että aidosti nauttii tilanteesta sekä osaa tartuttaa hyvää fiilistä ympärilleen. Tärkeintä on olla oma itsensä ja puhua rehellisesti. Näitä kikkoja käytin myös tuomariston edessä ja näköjään ne tuotti tulosta!

Kuvaaja: Heidi Koivunen
Kuvaaja: Heidi Koivunen

Itse showtime ja finaali pidettiin lauantaina iltapäivästä, jolloin messualueella kuhisi väkeä ennätysmääräisesti. Illan juontajana toimi hurmaavan karismaattinen Viivi Pumpanen, joka toimi meidän koreografia opettajana, motivaattorina sekä myös tuomarina. Olen ilokseni päässyt jo aikaisemmin tutustumaan Viiviin ja täytyy sanoa, että tämä nainen on täyttä kultaa. Hän hoitaa tilanteen kuin tilanteen kunnialla kotiin ja toimii miellettömänä inspiraationa monelle ihmiselle, kuten minulle.
Illan showssa, meillä oli kolmen asukokonaisuuden muotinäytös sekä pieni lavahaastattelu. Sain kunnian sädehtiä lavalla Superbikersin sekä AllRightin asukokonaisuuksissa ja Biken promoasussa. Mielestäni vaatteilla ja musiikilla on suuri vaikutus siihen kuinka täysillä pystyy vetämään catwalkilla. Nimittäin huippuvaatteiden lisäksi katsojien on nähtävä myös esiintyjän persoonaa ja kuinka varmasti hän osaa käyttäytyä monen sadan silmäparin edessä. Vastaavanlaiset tilanteet ovat aina kutkuttavia ja jännittäviä, koska lava-aikaa on rajoitetusti, mutta yleisön hurmaaminen on suoritettava välittömättömästi. Nautin suuresti lavalle astumisen tunteesta ja rajojen ylittämisestä, joka kantaa juurensa todennäköisesti pikku Alinasta, kun harrastin aktiivisesti näyttelemistä ja lavan haltuun ottaminen oli tuttua juttua.

Kuvaaja: Heidi Koivunen
Kuvaaja: Heidi Koivunen
Kuvaaja: Heikkonen Jalmari

Tällä kertaa extradrivea lavaesiintymiseen sain kannustusjoukoiltani. En nimittäin osannut arvata, että minua olisi joku tulossa katsomaan ja kannustamaan. Oli mieletöntä saada ennen viimeistä showta enegriset tsemppaukset ja kannustukset, jotka virittivät hymyn kasvoilleni koko loppu päiväksi.
Hetki ennen voittajan julkaisemista seisoimme kaikki finalistit rivissä ja odotimme tuomiota. Ensimmäisenä palkittiin Näytteilleasettajien ihannetyttö MP2017, joka ilokseni osui kohdalleni! Olin jo tässä vaiheessa ylittänyt odotukseni ja seisoin tyytyväisenä pidellen kädessäni kunniakirjaa ja pystiä. Seuraavaksi julistettiin toinen perintöprinsessa, jonka sai upea Helsinkiläinen (ja minun missikämppikseni) Eevi Savo. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui valtavan persoonan omaava Julia Pulkkinen Porvoosta. Tässä vaiheessa palasin lähtötilanteeseen ja rupesin miettimään kuka ansaitsee kirkkaimman parrasvalon sekä kunninan edustaa tulevaa vuotta. Viivi venytti aikaa tuttuun tapaan ennen julistamista, jolloin jännitys kasvoi entisestään.
Lopulta…
…hän on kilpailija numerolla 5. Alina Voronkova!

Kuvaaja: Heidi Koivunen
Kuvaaja: Heidi Koivunen

Mitä mitä mitä?! Eihän sitä fiilistä voi sanoin kuvailla kun fanfaarit lähtee soimaan ja käteen isketään jo toinen kunniakirja sekä voittajan pokaali. Sanoinkuvailematon hetki kaiken kaikkiaan.

Seuraavaksi pääsin olemaan messujen yksi halutuimmista ja kuvatuimmista ihmisistä. Puhelin sekosi onnen toivotuksista ja ennen näkemätön uutisvyöry nousi somessa. Viikonlopusta jäi hyvin nöyrä ja kiitollinen tunne.

Olen aivan liekeissä tästä vuodesta ja kaikesta mikä tulee eteeni. Haluan tuottaa ylpeyttä moottorikansalle olemalla aktiivinen, vaikuttava ja tietenkin oma itseni. Tällä hetkellä voin paljastaa, että tulette näkemään minua mm. Bike lehdessä, edustustehtävissä sekä erilaisissa tapahtumissa.

Pistetään homma pyörimään!

♥ Alina

Ig & Sc: aligurme

Facebooktwittermail

17 kommenttia “MISS MP2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *