Helpon hyvinvoinnin salaisuus – FitLine

Olen rakastunut! Nimittäin näihin:

 

 

FitLine tuotteet

Käyttämäni tuotteet ovat jauhemaisessa veteen sekoittamassa muodossa, joka on helppo tehdä aamukiireessä tai ennen/jälkeen treenin. Itse olen vienyt tuotteet töihin, jolloin ne on helppo sekoittaa kesken työpäivän aina niitä tarvittaessa. Aamulla otan activizen ja basicsin yhdessä ja illalla restoraten. Niistä saan kaikki vitamiinit ja hivenaineet, joita tarvitsen päivääni.

Nykyään ruoan ravintoarvot ovat eri luokkaa kuin ennen, johtuen maaperän köyhtymisestä. Tiesitkö esim. että seleeniä ei saa Suomessa ollenkaan mistä johtuu kilpirauhasen vaivat?

Itse kärsin aiemmin kärsin jatkuvasta väsymyksestä, päänsärystä, huonovointisuudesta, mikä johtui kehon epätasapainosta sekä vastustuskyvyn ja hyvinvoinnin laskusta.

Se, miksi aloin käyttämään tuotetta oli se, että tuotteet ovat kehitetty tukemaan normaalia toimintaa ja tasapainoa. Samalla halusin saada kaikki ravintoaineet, joita tarvitsen päivittäiseen hyvinvointiini.

FitLine optimaalisetti

Tuotesarjaan kuuluu monia eri tuotteita, mutta tässä optimaalisetti ja jogurtti tarkemmin:

 

 • FitLine Basics:  tätä sekoitan aamulla yhdessä activizen kanssa lasilliseen vettä.  Se auttaa immuunijärjestelmääni,  sisältää ruoansulatusentsyymejä ja maitohappobakteereita, jotka auttavat ruokaa sulamaan ja suolistoani voimaan paremmin.
 • FitLine Activize: tätä siis juon aamulla Basicsin kanssa ja ennen treeniä boosterina. Tästä saan virtaa itselleni koko päiväksi. Tuote edistää energia-aineenvaihduntaani ja vähentää väsymystä ja uupumusta, sekä auttaa hermoston normaalia toimintaa. Tämän vuoksi se auttaa esim. päänsärkyihini. Olen jättänyt tämän avulla kipulääkkeet ottamatta.
 • FitLine Restorate: tämän juon illalla ennen nukkumaan menoa ja treenin jälkeen palautusjuomana. Se palauttaa päivästä ja parantaa uneni laatua. Tuote sisältää kaikki hivenaineet ja edistää normaalia happo-emäs aineenvaihduntaa, immuunijärjestelmän toimintaa ja hiilihydraatti-rasvahappoaineenvaihduntaa.
 • FitLine jogurtti: tämän valmistan itse punaisesta UHT-maidosta ja jogurttijauheesta. Tämän otan välipalana töissä. Valmistan sen kotona illalla ja nappaan purkkiin mukaan töihin. Sekaan laitan yleensä marjoja, mutta tuote on hyvää sellaisenaankin. Jogurtti sisältää eläviä maitohappobakteereita, jotka auttavat suolistoani saamaan bakteeritasapainon kuntoon. Joskus laitan tuotetta myös kasvonaamioksi, jolloin saan pehmeän ihon.
BeautyLine kasvojen hoitotuotteet

 

Käytän myös BeautyLinen kasvojen hoitotuotteita päivittäin. Puhdistan niillä myös meikit kasvoilta. Tuotteet ovat auttaneet ihon epäpuhtauksiini. Tuotteet tasapainottavat ihon PH-arvoa. käytän samaa sarjaa olevaa kosteusvoidetta.

Lisää FitLine tuotteista ja niiden sisällöstä voit lukea täältä:

http://fitlinefakta.fi
Tuotteiden tilaus onnistuu:

s.posti: johanna81soini@gmail.com

nro: 0405653742

Tätä postausta kommentoimalla pääset mukaan FitLine tuotteiden arvontaan kommentoimalla fitline2017. Arvonta on voimassa  1.6.2017 asti, jolloin arvomme klo 20.00 optimaalisetin. Voittaja ilmoitetaan blogissa.

 

Nyt varmasti ymmärrät miksi käytän FitLine optimaalisettiä!

 

 

 

Facebooktwittermail

5 kommenttia “Helpon hyvinvoinnin salaisuus – FitLine

 • Avatar
  10.5.2017 klo 18:33
  Kestolinkki

  Olisi kyllä kiva päästä kokeilemaan FitLinen tuotteita. Olen kuullut niistä niin montaa eri mielipidettä, että haluaisin itse testata.

  Reply
  • Avatar
   11.5.2017 klo 08:36
   Kestolinkki

   Otamme Annika sinuun yhteyttä pikapuoliin!
   -Johanna Soini-

   Reply
 • Avatar
  10.5.2017 klo 20:20
  Kestolinkki

  Ei, maaperä ei ole köyhtynyt siten, että lisäravinteita tarvittaisi. Monipuolinen ravinto riittää.

  Ja ei, en tiennyt ettei seleeniä muka saa ollenkaan. Eikä tiedä Finelin tietokantakaan. Varmaan voit pyytää heitä korjaamaan tietonsa, kun näyttävät listaavan paljonkin seleenin lähteitä. Vaikkapa kananmuna. Voit katsoa lisätietoja täältä https://fineli.fi/fineli/fi/elintarvikkeet?component=2244&sortByColumn=component&sortOrder=desc&offset=0

  Kannattaisi ottaa hieman selvää etukäteen eikä julkaista virheellisiä tietoja.

  Reply
  • Avatar
   11.5.2017 klo 08:53
   Kestolinkki

   Hei!
   Otetaan esimerkki:
   Vuonna 1984 tehtiin banaanista ja B6-vitamiinista tutkimus. Tuolloin todettiin että pitää syödä 3 banaania saadakseen päiväannoksen B6-vitamiinia.
   Tutkimus toistettiin vuonna 2003 ja todettiin että pitää syödä 30 banaania että saa tarvittavan määrän B6-vitamiinia. En minä ainakaan osaa selittää tätä muulla kuin maaperän köyhtymisellä.

   Seleeniä ei löydy Suomessa maaperästämme luontaisesti enää ollenkaan. Venäjällä esim. seleeniä on vielä luontaisesti, meillä ei. Seleeniä lisätään lannotteiden ja rehujen muodossa maaperään jolloin niitä syövät eläimet ja heistä saamamme ravinto sisältää seleeniä, kuten mainitsemasi kananmunat.

   Tuolla Finelin listassa osa pähkinöistä ei kasva Suomessa joten niihin ei voi tätä nyt verrata ja muut eli ne mitä Suomessa tuotetaan olikin eläinperäistä.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *