Analysointia elämän positiivisista

dsc_0225

 

Luultavasti jokaisen ihmisen elämässä on positiivisia asioita, mutta niitä ei aina tule ajatelleeksi kun keskittyy liikaa asioihin joihin ei ole tyytyväinen. Olivat ne sitten huoli lapsesta, parisuhde, ero, ystävät tai raha-asiat.

dsc_0221

Minun ongelma kesällä oli puhtaasti ero. Koko kesä meni sitä miettiessä ja asian puimisessa. Joka iltaiset itkupuhelut ystäville söivät varmasti ystävienikin hermoja. Erään ystäväni kanssa muodostui perinne; joka ilta keitettiin kymmenen aikaan teet ja otettiin videopuhelu. Siinä sitten puitiin mikä meni pieleen ja mietiskeltiin muitakin elämän asioita lapsuudesta tulevaan vanhuuteen. Nyt ero asia on lähes tulkoon täysin käsitelty, ja olen alkanut nähdä elämässäni paljon enemmän jälleen niitä hyviä asioita, jotka joskus tuntuvat niin itsestään selvyyksiltä. Halusin koota teille joitakin ja toivon että jokainen tekstiäni lukeva miettii myös oman elämänsä positiiviset, jotta saa viimeisimpänä ennen uuden viikon alkua sulkea somen ja mennä hymyssä suin nukkumaan.

Terve lapsi. Se ei ole itsestään selvyys. Usein kun ajattelen tai katselen häntä, saan kyyneleet onnesta silmiini.

Vakituinen työpaikka on nykyään lottovoitto.

Oma koti. Ostin noin vuosi sitten oman kodin ja tuntuu uskomattomalta etten tehnyt sitä ennemmin. Laskin että kerkesin maksaa vuokria 12 000 eurolla. Ottaa päähän.

 

Ystävät. Olen heille lojaali ja kunnioitan jokaista. Lapsuuden ystävät ja uudet ystävät. Kaikki niin älyttömän rakkaita!

Toinen työni ja opiskelu. Se että olen voittanut FaceMakerin Best Model Of Finland 2015 kilpailun on elämäni yksi isoimmista ja elämää muuttavimmista asioista. Olen myöskin lähdössä Italiaan Miss Europe Continental kilpailuun marraskuussa FaceMakerin porukan kanssa. Teen toimistossa paljon muitakin juttuja joita olen listannut esittelytekstiini.

 


Jos olet kiinnostunut mallintöistä tai kansainvälisistä kauneuskilpailuista, voit ottaa yhteyttä: johanna@facemaker.fi

Oma terveys. Syön kotiruokaa mutta minulla on myös huonoja elämäntapoja jotka vaikuttavat terveyteen. Paheeni ovat karkit.

Suku ja perhe. Olen saanut paljon rakkautta ja tukea perheeltäni ja erityisen rakas minulle on oma isäni, jonka siipien suojassa saan olla. Kaikesta voin hänelle puhua vaikka joskus hän ei kaikkea ymmärräkkään. Hauskin puheluni hänelle oli se kun soitin itkien että imurini meni rikki. Vastaus oli ”Imuri rikki?! Mee hoitoon” ja puhelu katkaistiin kiinni.

 

 

Loppuun lause Henriikka Rönkkösen Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita kirjasta: ”Mutta sielunkumppanin ei ole välttämättä tarkoitus jäädä osaksi elämää. Hän tulee, avaa lukkoja ja lähtee.” 

Kirjan voi tilata osoitteesta: http://www.adlibris.com/fi/kirja/mielikuvituspoikaystava-ja-muita-sinkkuelaman-perusasioita-9789523002470?gclid=CjwKEAjwv7HABRCSxfrjkJPnrWgSJAA45qA2jyOjcMCxg2phWZokC0KUFPsvBNM7RJt1svdmv8VhAhoCQBXw_wcB

Kun luin tuon lauseen hymyilin leveästi ja otin siitä kuvan kavereille ja lähetin sen heille. Vastauksena lähes jokaiselta tuli ”tuo lause on tarkotettu parantamaan just sun mieltä.”

dsc_0294

– Aleksandra

IG: aleksandrariihimaki

SC: aleksandrariihi

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *