Training Forum -tapahtuma

Meillä starttasi fitnessmalli -kilpailun viimeinen koulutus viikonloppu eilen Training Forum -tapahtumassa.

Training Forum on Trainer4youn järjestämä hyvinvointitapahtuma, jossa alan ihmisillä on mahdollisuus kokoontua ja verkostoitua.

Tapahtumassa nähtiin vaikuttavia nimiä puhumassa hyvinvoinnin puolesta. Muunmuuassa Jari Sarasvuo, Makwan Amirkhani, Jutta Gustafsberg ja monia muita!

Olimme Fitnessmalli -kilpailun porukan kanssa tapahtumassa kuuntelemassa mielenkiintoisia luentoja ja tutustumassa hyvinvointialan ammattilaisiin. Tapahtuma oli järjestetty upeasti ja päivä oli todella antoisa.

Omasta mielestäni hyvinvointi koostuu monesta eri osa-alueesta. Niin ravinnosta, liikunnasta, unesta ja henkisestä puolesta. Kaikkia näitä osa-alueita käsiteltiin puheenvuorojen aikana ja oli upeaa kuulla alan ammattilaisten mielipiteitä näistä asioista. Paljon jäi käteen päivästä ja  monet asiat vahvistuivat omassa mielessä.

Mielenkiintoisin aihe oli mielestäni ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin puheenvuoro, joka käsitteli trendidieettejä ja sitä miten nykypäivänä kieltolista ruoka-aineille on suuri. Ihmiset miettivät aivan liikaa mitä ei saisi syödä ja unohdetaan täysin syödäänkö perus terveellistä ruokaa riittävästi. Asioita yleistetään liikaa ja unohdetaan se fakta, että olemme kaikki yksilöitä ja eri asiat toimivat eri ihmisillä, sekä lähtökohtia on monia. Tämä aihe kolahti minuun ainakin ja olen täysin samaa mieltä kyseisestä asiasta.

Päivän aikana kävin haastattelemassa hyvinvointialan ammattilaisia kantavana teemana: mitä menestykseen vaaditaan ja milloin voi sanoa olevansa menestynyt?

Haastattelut näkyvät vielä jonkin aikaa snapchattini puolella (seuraa:yasminkallava) Piinapenkkiini päätyivät mm. Eveliina Tistelgren, Makwan Amirkhani ja Jutta Gustafsberg. Käy katsomassa mitä mielipiteitä heillä oli näihin kysymyksiin! 🙂

Suosittelen lämpimästi Training Forum -tapahtumaa kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille. Kyseinen tapahtuma on loistava paikka tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja päästä kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja alan ammattilaisilta.

Tutustu Training Forumiin Täällä!

❤️:Yasmin

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *