Oma mieli menestyksen tiellä?

Minua on aina kiinnostanut ihmisen mieli ja käyttäytyminen. Viimeaikoina olen paljon pohtinut miten ajattelutapamme asioihin muokkaa toimintaamme erilaisissa tilanteissa. Menestyminen elämässä on asia mitä monet tavoittelevat, mutta mitä menestys sinulle itsellesi tarkoittaa? Minulle itselleni menestyminen elämässä tarkoittaa sitä, että saan tehdä elämässäni asioita, joista nautin ja joissa kehityn joka päivä. Asioita, jotka kasvattavat itseluottamustani ja koen olevani hyvä niissä jutuissa mitä teen ja joissa koen mahdollisuuksien olevan rajattomat.

Intohimo ja periksiantamattomuus pitkän ajan tavoitteita kohtaan ovat tärkeimpiä asioita menestystä saavuttaessa. Ei tarvitse olla menestynyt ollakseen onnellinen, mutta onnellisen ihmisen on helpompi menestyä.

Positiivisella ajattelutavalla on valtavan suuri merkitys onnistumisen kannalta. Jos uskot onnistuvasi asioissa mitä teet niin todennäköisesti tulet ne saavuttamaan. Ihminen voi olla lahjakas ja osaava asioissa, mutta jos motivaatio on alhainen niin asioita on vaikea saavuttaa.

Mikä sitten motivoi saavuttamaan menestystä? Haluatko näyttää menestyneeltä muiden ihmisten silmissä vai teetkö asioita itsesi vuoksi? Teetkö niitä tuttuja ja turvallisia asioita joissa tiedät olevasi hyvä vai haastatko itsesi?

Epäonnistumisen pelko estää meitä kehittymästä ja sitä kautta menestymään elämässä. Täydellisyyteen tähtääminen ei kannata. Tähtää mielummin erinomaisuuteen. Aina voi kehittyä eikä täydellisyyttä ole olemassakaan. Uskalla epäonnistua, ottaa palautetta vastaan ja ennen kaikkea ole armollinen itsellesi.

Inspiroituminen muista ihmisistä on tärkeä taito. Älä pidä muiden menestystä uhkan vaan mahdollisuutena oppia myös itse ja ajatella ”Vau, hän onnistui. Minäkin voin”.

Muista, tämä hetki on lähtökohta. Tästä on hyvä jatkaa ja kehittyä kohti erinomaisuutta. Kohti menestystä. Menestyksen ei pitäisi tarkoittaa kenellekään rahaa, vaan onnellisuutta. Onnellisuutta tehdä asioita, joita rakastaa ja joiden parissa on hyvä olla. Raha ja muiden ihailu tuo hyvänolontunnetta vähäksi aikaa, mutta entäpä pitkällä tähtäimellä? Tuoko se onnellisuuden elämääsi ja koetko olevasi menestynyt ja ”valmis”?

Kaikki lähtee omasta mielestä ja jos oma mieli on positiivinen ja vastaanottavainen niin mahdollisuuden ovat rajattomat. Oma asenne ja elämänkatsomus on lähtökohta. Pidä se positiivisena. Ei ole olemassa tyhmiä tai viisaita ihmisiä, on vain ihmisiä. Älykkyys on kehittyvää, joka johtaa haluun oppia ja kasvaa.

Usko itseesi, menestyt elämässäsi varmasti ❤️

❤️: Yasmin

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *