Monipuolisen liikkumisen uusi aikakausi!

Olen niitä ihmisiä, jotka rakastavat monipuolista liikuntaa. Minusta ei olisi pelkästään salitreenaajaksi tai että kävisin vain joka päivä juoksulenkillä. Minusta on super kiva kokeilla erilaisia liikuntamuotoja ja pitää kiinni siitä, että liikunnan pitää olla hauskaa! Näin motivaatiokin pysyy yllä viikosta toiseen.

Omistan salikortin tietylle salille ja tämän vuoksi treenit ovat pitkälti sijoittuneet kyseiseen lokaatioon ja olen yrittänyt monipuolistaa urheilua mm. ulkoilun merkeissä.

Rakastan tanssimista. Olen aina rakastanut. Niin monen monta kertaa minun on pitänyt aloittaa tanssitunneilla käyminen, mutta se on jostain syystä jäänyt. Moneen paikkaan pitää nimenomaan sitoutua ja käydä treeneissä tiettyinä päivinä tiettyyn aikaan ja hektisen elämäntyylin vuoksi tämä ei minulle aina ole mahdollista.

Onnekseni meidän fitnessmalli -kilpailun yhteistyökumppanina on tänä vuonna FitCard!

FitCard on aivan uudenlainen treenipalvelu, jossa  voit ostaa liikuntakertoja ja käyttää niitä ympäri Suomen. Helppokäyttöinen sovellus mahdollistaa monipuolisen treenaamisen ja erilaisten aktiviteettien käyttämisen, juuri siellä missä sinä olet!

10 kerran kortti maksaa 50€, joten käytännössä yhden treenikerran hinnaksi jää vain 5€! Kortti on voimassa 30 päivää ja voit tämän jälkeen halutessasi ladata sen uudestaan. Palvelu ei siis sido sinua mihinkään pidempiaikaiseen jäsenyyteen tms.

Kirjautuessasi sovellukseen näet selkeästi lähelläsi olevat aktiviteetit ja esimerkiksi ryhmäliikuntatunneille voit varata suoraan paikan sovelluksen avulla. Super kätevää!

Kävin itse kokeilemassa Jamaica dancehall -tanssia Ruoholahden ! Oli ihan superhauskaa ja aion myös jatkossa jatkaa kyseisellä tunnilla käymistä. FitCard on siis kätevä tapa löytää itselleen uusia harrastuksia. Kyseisestä tanssimuodosta en ole ennen kuullutkaan ja nähdessäni FitCardista kyseisen tunnin mielenkiinto heräsi sen verran, että tuli painettua varaa -nappia, eikä kaduta ollenkaan 😉

Jos siis monipuolinen harrastaminen kiinnostaa, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan sovellusta!

Valitse itsellesi sopiva paketti:

FitCard 50€ (sis. 10 käyntikertaa)
– Voimassa 30 päivää
– Käy satoihin eri tunteihin, sekä kymmeniin eri lajeihin

FitCard+ 80€ (sis. 10 käyntikertaa)
-Voimassa 30 päivää
– Käy kaikkiin FitCardin toimipisteisiin
(sisältää mm. ottelu, tunnit ja elämykset)

Voit rekisteröityä FitCardin käyttäjäksi TÄÄLTÄ!!

Rekisteröityminen ei sido sinua mihinkään ja pääset kätevästi tutustumaan palveluun ilman minkäänlaisia maksuja.

Monipuolisen treenaamisen iloa kaikille ❤️

❤️ : Yasmin

*Postaus toteutettu yhteistyössä FitCardin kanssa.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *