Loma vs arki

Ihanaa lauantai aamua kaikille!

Kotiuduin eilen muutaman viikon mittaiselta matkalta. Lomailimme muutaman päivän Dubaissa jonka jälkeen jatkoimme matkaa Sri Lankalle. Pakko sanoa, että matka oli täydellinen ja Sri Lanka ylitti odotukset, jotka olivat jo valmiiksi todella korkealla!

Matkan aikana kiersimme mahdollisimman monta paikkaa, kuten Hikkaduwa, Weligama, Koggala, Mirissa, Bentota, Colombo jne… toinen toistaan upeampia paikkoja! Takaisin tullessamme emme matkanneetkaan enään Dubaihin vaan majoituimme Ajmanissa, Dubain naapuri emiraatissa. Upea kokemus sekin!

Eilen aamusti tosiaan kotiuduimme takaisin Suomeen ja minun onnekseni kevyt paluu takaisin, koska aloitan työt vasta maanantaina.

Nautin matkustelusta ja irtiotto arjesta silloin tällöin tekee todella hyvää. Silti kuitenkin rakastan omaa arkeani ja olen pyrkinyt rakentamaan ympärilleni elämän josta nautin ja johon lomailu lisättynä on vain kivaa extraa.

Vaikka upeat 5 tähden hotellit valmiine aamupaloineen ja upeine maisemineen ovat kieltämättä asioita mitä hieman ikävöi arjen keskellä, niin oma sänky ja kunnon kahvi omalla kotisohvalla kiireettömissä viikonloppu aamuissa ovat asioita mitkä todella tekevät onnelliseksi!

Jos arkeni olisi ahdistavaa ja eläisin vain lomamatkasta toiseen ja elämä lomien välillä olisi vain odottelua seuraavaan lomaan, miettisin että olisiko aika tehdä omalle elämälle jotain. Kuitenkin elämme tätä arkea n. 90% ajasta ja lomaillen sen n. 10% niin eikö siinä kohtaa kannattaakin panostaa ensisijaisesti toimivaan arkeen. Lomailukin tuntuu paremmalta, kun tietää että kotipuolessa asiat sujuvat ja takaisin tulo ei tunnu ahdistavalta. Pikemminkin sitä jo hieman odottaa.

Kuitenkin irtiotto ja lomailu ovat asioita mitä koen itselleni todella tärkeiksi. Ei siksi, että koen tarvitsevani lomaa omasta arjestani vaan siksi, että matkustelu tuo niin paljon uutta sisältöä omaan elämään. Lisäksi aurinko on asia mitä kaipaan niin älyttömästi talven keskellä täällä Suomessa! Olen ehdottomasti kesäihminen ja minun pitää oikeasti tehdä töitä sen eteen että pysyn virkeänä pimeyden ja kylmyyden keskellä. Onneksi säännöllinen urheilu, riittävä uni ja terveellinen ruokavalio auttavat jaksamaan pimeydenkin keskellä.

Nyt on siis otettu paljon energiaa auringosta loman aikana ja täällä ollaan todella virkistäytyneinä ottamaan kevään kiireet vastaan!  Onneksi minulla on ihana työpaikka ja upeat työkaverit, joiden näkemistä odotan jo! Lisäksi olen alkuvuodesta aloittanut työt tapahtuma-alalla ja teen silloin tällöin keikkoja yritystapahtumissa. Olen tästä todella iloinen ja tuo kivaa vastapainoa päivätyölleni. Lisäksi tulossa myös muita kivoja juttuja, joista kerron myöhemmin lisää!  Eli tosiaan kevät tulee pitämään kiireisenä, mutta onneksi saa tehdä juuri niitä asioita joista nauttii ❤

Energistä viikonloppua kaikille! Muistakaa tehdä töitä unelmienne eteen ja rakentaa omasta elämästänne juurikin sellaista mitä rakastatte elää! ❤

❤: Yasmin

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *