Elämä on seikkailu

Kun olin pieni vanhempani matkustelivat paljon ja minä tietysti heidän mukanaan. Matkustelu oli minulle niin ”tavallista” että mitä vanhemmaksi tulin jättäydyin reissulta pois aina, kun mahdollista. Vasta reilu parikymppisenä löysin intohimon matkustelua kohtaan ja nykyisen mieheni tavatessani halu nähdä maailmaa mahdollisimman paljon vain kasvoi.

Berliini 2016

Teimme ensimmäisen yhteisen matkamme Dubaihin ja Filippiineille. Mieheni oli vajaa vuosi aikasemmin viettänyt 4 kk Aasiassa ja matkustettiin sen innoittamana takaisin niille kulmille missä hän suurimman osan ajastaan  vietti. Molemmat paikat olivat todella upeita ja rakastuin matkusteluun täysin. Minulle tuli palava halu nähdä vain enemmän ja enemmän.

Filippiinit 2016

Tämän jälkeen ollaan yhdessä  matkusteltu muutamia kertoja mm. Saksassa, Albaniassa ja Kreikassa , lisäksi tullut nähtyä Italia, Englanti ja Tseikeissä tullut myöskin pyörähdettyä.

Kööpenhamina 2017

Viime keväänä/kesänä minulla oli  todellinen reissuputki päällä, kun kävin moikkaamassa kaveria köpiksessä, seuraavana viikonloppuna lähdin toisen ystäväni kanssa Viroon ja seuraavana viikonloppuna huipentui työmatkaan, jonka määränpäänä oli Ibiza! Sen jälkeen vietin pari viikkoa Suomessa, jonka jälkeen lähdin Berliiniin, siitä kuukauden päästä Kreikan kautta Albaniaan ja sieltä Italiaan.

Lontoo 2017

 Monet ovat jo kyselleet, että mitä on seuraavaksi tiedossa ja Tukholmaa pidemmälle ei taideta tänä syksynä enää suunnitella, mutta joulun alla ajateltiin viettää pidennetty viikonloppu Madridissa. Lentoja ei olla vielä varattu, mutta suorien lentojen hinnat pyörivät tällä hetkellä noin parinsadan paikkeilla. Mitään ei ole lyöty lukkoon, mutta kovin on suunnittelun alla tämä reissu ja toivottavasti päästään sinne lähtemään. Ollaan jopa alettu opiskelemaan kansalaisopistossa Espanjaa! 😀

Albania 2017

Ensi kesänä haaveena olisi kokonainen kuukausi lämpimässä, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan! 🙂

Venetsia 2017

Matkustelijoina ollaan molemmat seikkailuhenkisiä eikä perus pakettimatkat ole meidän juttu. Tykätään ottaa paljon etukäteen selvää asioista, paikoista, liikkumisesta jne.

Amalfi Coast – Italia 2017

Meitä harvemmin näkee taxien takapenkeillä ja ollaan pyritty aina kulkemaan ns. omin avuin. Milloin ollut autoa vuokralla tai skootteria. Kaupunkilomilla ollaan kuljettu pääsääntöisesti julkisilla.

Corfu – Kreikka

Matkustelu on tuonut elämään todella paljon sisältöä ja elämää osaa katsoa monesta eri näkökulmasta, kun on avartanut katsomusta matkustelun ansiosta. Minulle matkustelu ei merkitse shoppailua tai juhlimista. Mielummin seikkailen paikasta toiseen, tutustun uusiin ihmisiin ja heidän kulttuureihin. Syön paikallista ruokaa ja haluan nähdä sitä todellista paikallista elämää.

Ibiza 2017

Onneksi olen löytänyt rinnalleni ihmisen, jonka kanssa tämä kaikki on monin verroin parempaa! Ollaan molemmat niin ”go with the flow” -ihmisiä, eikä meistä ikinä tiedä mihin päädytään missäkin ja se tekeekin elämästä seikkailua!

Venetsia 2017

 Olen aina sanonut, että en muuttaisi ulkomaille ikinä, mutta mistäs sitä ikinä tietää mitä elämä tuo tullessaan! Nyt ainakin nautin, joka hetkestä niin arjessa, kuin matkoilla.

Albania 2016

Elämä on tässä ja nyt ❤️

Dubai 2016

<3: Yasmin

 

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Elämä on seikkailu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *