MISSIBILEET VOL 1

Oon ollut aika tiiviisti töissä viime viikot, mutta viikonlopulle löytyi onneksi helpotusta työvuoroihin ja lauantai-illan ohjelmaan kuului illanistujaiset. Mailis oli järkkäillyt meille nimittäin missibileet!

Olin vielä lauantaipäivän töissä, josta kipittelin vauhdilla Tiian luokse yhdessä laittautumaan. Pro tip vuodelle 2017: älä mene ruuhka-aikaan etsimään näytekappaletta meikkivoiteelle. Totaalipainajainen.

Naama kuntoon ja kimpsut ja kampsut kasaan; missibileet kutsuu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mailista parempaa juhlaemäntää saa etsiä. Pöytä oli niin koreena ja notkui herkkuja itse tehdystä pitsasta cookiepopseihin. Tulee tyyliin nälkä taas kun näitä kattoo, huhhu..

Maison

Cookiepops

Oli ihanaa nähdä muutaman viikon tauon jälkeen kilpasiskoja sekä tutustua lähemmin viime vuoden finalisteihin. Meidän ilta oli iloa ja naurua täynnä, eikä kommelluksiltakaan vältytty!

Vivian preisfreund

Jatkettiin yhdessä iltaa vielä VIP-Roomin puolelle, mutta jätin kameran suosiolla narikkaan 😀 heh

Vivianna Venla

Aamulla muisteltiin Tiian kanssa megahauskaa iltaa, kunnes aloin miettimään, että missä mun pikkulaukku oikein on. Kävin läpi Tiian asunnon kahteen kertaan, eikä upouutta Furlaa löytynyt mistään. Tässä siis toinen pro tip vuodelle 2017: kun poistut Uberista – tarkista, ettei autoon jää mitään! Onneksi Uber-kuski otti minuun yhteyttä ja laukku pääsi turvallisesti takaisin mulle. Meinasi sydän jättää pari lyöntiä välistä, mut loppu hyvin, kaikki hyvin!

Sephora ikalaba img_0210

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos vielä kauniit naiset ihanasta illasta ja huippuseurasta! Erityiskiitos Mailikselle kemuista, VOL 2 odotellessa! ❤

Facebooktwittermail

67 kommenttia “MISSIBILEET VOL 1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *