Viimeinkin! Tässä lupaamani ylläri teille!

Syksy on tullut ja kesä on ihanien muistojensa siivittämänä tuonut ehkä myös pikku pöhötyksen ja muutamia täydentyneitä rasvasoluja. Olet ehkä jo luvannutkin itsellesi ”palata ruotuun”?

Ruotuun palaaminen kuulostaa jo käsitteenä siltä, että jostain täytyy luopua ja antaa jo itsessään jossain määrin negatiivisia viboja. Monet käsittää sen X määrän viikkoja kestävänä kitudieettinä tai jonkinlaisena itsensä rankaisemisen muotona, jonka jälkeen ollaan oletettavasti siellä, missä ruoho on vihreämpää, itserunto hipoo taivasta ja saa TAAS palata elelemään mukavaa elämää. You think?

Hokkuspokkus pikadieetit ja itsestään huolehtiminen on kaksi AIVAN eri asiaa. Nopeat 1-2kk dieetit ehkä saavat uumasi hetkellisesti kapenemaan, mutta se ei anna pohjaa pidemmällä tähtäimellä. Pahimmillaan se jopa tuhoaa lihasmassaasi, joka nimenomaan polttaa kaloreita ja lisää lepoaineenvaihduntaa. Jojo-ilmiö on valmis, kun pikadieetin jälkeen hölläät hieman ja keho imaiseekin kaiken itseensä entistä herkemmin. Enkä nyt puhu ravinteista, vaan kaloreista ja niistä muodostuvasta rasvamassasta.

 

 

Myös dieetin täytyisi olla ravintorikas ja fiksusti laadittu, eikä ainoastaan kaloreiden mukaan laskettua, keinotekoisilla jauheilla täydennettyä makromatikkaa.

 

 

Itsestään huolehtiminen kuulostaa käsitteenä positiiviselta, eikö?
Sitä se pitäisi ollakin. Tehdään hyvää itsemme vuoksi, jotta meidän olisi parempi olla. Se on hyvinvointia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, fyysisesti ja psyykkisesti. Siihen liittyy myös käsityksemme siitä, miltä näytämme. Olemmeko itseemme tyytyväisiä ja miten koemme sen vaikuttavan itsetuntoomme. Puutostiloissa myös mielialamme kärsii hyvänolonhormonien tuottoon vaadittavien ravintoaineiden puuttuessa, jolloin kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähes mahdotonta saavuttaa. Siksi myös dieetin täytyisi olla ravintorikas ja fiksusti laadittu, eikä ainoastaan kaloreiden mukaan laskettua, keinotekoisilla jauheilla täydennettyä makromatikkaa.
Kuulen asiakkailtani usein, että jo muutaman viikon yhteisen taipaleen jälkeen he tuntevat olosa paremmaksi, jolloin myös peilikuva näyttää heti paremmalta, vaikka peilissä tapahtuneet muutokset ovatkin edelleen hyvin hyvin pieniä.
Taipaleemme on yleensä pidempiä kuin esimerkiksi kahdeksan viikon pikadieetit, mutta kahdeksan viikon kohdalla ollaan saatu jo ihmeitä aikaan – fiksusti. Lisäksi mieliteot ovat yleensä tuossa ajassa jo hiljentyneet. Siihen vaikuttaa yksilöllisesti laadittu treeniohjelma ja puhdas ruokavalio, minkä myös laadin yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalleni.

Kysy lisää ruokavalioistani tai valmennuksistani sähköpostitse:
info@viiviback.com

 

 

Kalori ei ole vain kalori.

Tiesitkö, että siihen, miten kehomme kykenee käyttämään syömämme kalorin, vaikuttaa syömämme kalorin laatu?
Ns. moskaruoka aiheuttaa usein kehossamme erilaisia reaktioita – niin puolustusreaktioita kuin tulehdusreaktioitakin, mitkä heikentävät hyvinvointiamme. Sellainen ruoka, joka tarjoaa kehollemme ravinteita ja on mahdollisimman luonnollisessa muodossaan (mahdollisimman vähän käsiteltyä) ja parhaassa tapauksessa luomua (ilman ylimääräisiä, keholle vieraita torjunta-aineita ja muita myrkkyjä), on optimaalisinta ravintoa hyödyntää kehon tarpeisiin ja sitä kautta myös kuluttaa. Myös mieliteot pysyy loitolla, kun kehollamme on ravinteita, mitä se tarvitsee. Jotkin keinotekoiset aineet jopa lisää mielitekojamme, vaikuttamalla negatiivisesti mm. hormoniemme kommunikointiin.

 

Nykypäivän köyhtynyttä ravintoa voi onneksi täydentää lisäravinteilla ja ihanaakin ihanammilla superfoodeilla!
Superfoodit on nimensä mukaisesti super-ruokaa, sillä niiden ravintoarvot ovat vertaansa vailla. Nämä ravintorikkaat elintarvikkeet ovat tulleet pikkuhiljaa tutuiksi kaikille kansoille, mutta niidenkin parissa esiintyy hurjia laatueroja markkinoilla. Itse olen näihin perehtynyt vuosien varrella hyvinkin paljon, niin makuja vertailemalla kuin faktojakin tutkimalla, ja siksi päätynyt käyttämään ainoastaan yhtä merkkiä. Puhdistamoa.

Puhdistamo on myös ainoa brändi superfood-markkinoilla, jonka tuotteet on jäljitettävissä alkuperää myöten kalliilla laatutakuu-järjestelmällä. Se takaa asiakkaalle varmuuden siitä, että hän tietää prikulleen, mistä hänen nauttimansa tuote tulee. Toiminta on muutenkin ihailtavan avointa, mikä kertoo sen, ettei mitään salailtavaa ole.
Puhdistamon periaate onkin hankkia raaka-aineet sieltä, mistä saa parasta ja puhtainta laatua – ei sieltä, mistä helpoiten saisi, parhailla katteilla.

 

Ilokseni saan ilmoittaa, että Puhdistamolle on nyt alennuskoodi, millä voimme tilata tuotteet edullisemmin! Tässä se tulee, olkaapa hyvät:

EATCLEAN

 

Muistakaa käyttää isoja kirjaimia! Syöttäkää maksuvaiheessa alennuskoodille varattuun kenttään 🙂

Ihania, ravitsevia hetkiä Puhdistamon parissa!

 

PS. Syksyn treeniasiakkaille rajattu määrä paikkoja! Nopeat vie hitaiden treenit!
Toivottavasti päästään yhdessä kaivamaan susta paras SINÄ <3

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *