Raakasuklaa alá Viivi

Löysin superfoodit jotakuinkin parin kympin ylitettyäni, jolloin niiden rantautumisesta Suomeen ei ollut kulunut muutamaa vuotta enempää. Aloin valmistaa niistä raakasuklaata ja tuo loihtimani resepti onkin ollut suurin herkkuni siitä saakka! Tänäpäivänä olen muutamia fixauksia tekemällä saanut siitä entistäkin herkullisempaa Puhdistamon laadukkailla uutuuksilla, mitä ei vielä silloin ollut valikoimassa. Updated resepti on varmasti myös maitosuklaan ystävien mieleen – paitsi että terveellistä, täynnä keholle tärkeitä ravinteita!

 

 

 

Sulata KAAKAOVOI vesihauteessa. Voit lisätä joukkoon myös lusikallisen KOOKOSÖLJYÄ.

 

 

PUHDISTAMO KAAKAOVOI & KOOKOSÖLJY vesihauteessa.

 

 

Lisää pari rkl RAAKAKAAKAOJAUHETTA

 

 

Tee RAAKASUKLAASTA entistäkin herkullisempaa ja korvaa RAAKAKAAKAOJAUHE PUHDISTAMON RAKKAUSPAKKAUKSELLA!

 

 

Lisätäksesi suklaan terveysvaikutuksia, lisää 1tl PREMIUM MACA-JAUHETTA. Voit myös skipata tämän ainesosan.

 

 

Updated reseptini sisältää myös TOCO-jauhetta, mikä antaa raakasuklaalle KERMAISUUTTA, MAKEUTTA ja runsaasti E-VITAMIINIA!

 

 

LUCUMA antaa suklaalle sen makeuden! Tämä RAAKASUKLAA tehdään siis täysin ILMAN LISÄTTYÄ SOKERIA! LUCUMA tuo makeuden lisäksi suklaaseen mm. B-VITAMIINEJA

 

 

Ripaus LAADUKASTA SUOLAA nostaa suklaan maut esille! PUHDISTAMON maukas GUERANDE-MERISUOLA on ainut suola, jota ylipäätään käytän!

 

 

Lisää joukkoon 1tl vaniljaa, tuomaan suklaaseen lempeyttä <3

 

 

Tarkista maku, ennen suklaan jähmettämistä! Mikäli kaipaat lisää makeutta, lisää LUCUMAA. Jos kaipaat pehmeyttä, lisää TOCOA. Mikäli suklaa meni liian tönköksi, tai jauheiseksi, voit sulattaa hieman KAAKAOVOITA ja lisätä sen massaan. Mikäli kaipaat tummempaa suklaata, lisää RAAKAKAAKAOJAUHETTA.

 

 

 

Vala raakasuklaa silikoniseen jääpalamuottiin ja laita pakkaseen jähmettymään 15-30 minuutiksi, minkä jälkeen sen voi siirtää jääkaappiin. Odota, kunnes suklaa on täysin jähmettynyt ja irtoaa helposti muotista!

 

 

 

Nautitaan hyvällä omallatunnolla! <3

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

47 kommenttia “Raakasuklaa alá Viivi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *