Pieni tunnustus – Näin olen soveltanut ohjeita viimeiaikoina!

Kisat lähenee ja pikkuhiljaa alan minäkin sen sisäistää. Kisamoodi alkaa heräillä, mutta vielä on ravistelemista! Onnekseni pieni koomavaihe energioissa oli vain ohimenevä, ja jälleen olen saanut nauttia treenitehoista ja tekemisestä salilla! Myös aerobisien suhteen on saanut nostaa jälleen tehoja kovemmaksi, vaikka kiinnostus niihin onkin pyöreä nolla. Uskon mentaalisella puolella olevan VALTAVA osuus asiaan, sillä ollaan saatu ammuttua mörköjä sängyn alta viimeaikoina suhteellisen hyvällä sihdillä. Tästä puhun seuraavalla VLOG-videollani, joka tuleekin olemaan henkilökohtaisin ikinä. Ensimmäinen osa on jo katsottavissa YouTube-kanavallani!

Suora linkki videoon alla:

 

 

Tässä kohtaa ehkä ajattelet, että hetkonen, olenko nyt kussut taas jotain, vai meneekö mulla siis ihan hyvin?

Avataas otsikkoa hieman…

Tosiaan, mun tekisi mieli vaan treenata ja treenata, tehdä ja rakentaa – kokoajan! Nyt, kun rasvan alta on alkanut paljastua, mitä olen saanut taottua sinne (suunniteltua pidempään jatkuneen) offin aikana, on nälkä vain kasvanut (enkä nyt puhu syömisestä)! Ja sehän ei ole huono asia, kun tavoitteena on tulla paremmaksi!

Mitä sitten sooloilin?

Kuten olen aiemmin kertonut, ohjelmaani kuuluu tällähetkellä 5 punttitreeniä (+15min aerobiset), sekä viisi 45min aerobista per viikko. Viikkoon kuuluu siis kaksi lepopäivää – ja siinä se juttu onkin! En ole malttanut pitää niitä! Olen paukutellut 7 punttitreeniä viikoittain, minkä päätin tunnustaa valmentajalleni. Vähän jännitti, sillä kotosalla minulle saarnataan levon ja palautumisen merkityksestä.

 

 

Leave me alone, I know what I’m doing.

-Kimi Räikkönen

 

 

Minulla on kuitenkin ollut niin paljon intoa tekemiseen, että olen antanut vain palaa! Välillä olen ajatellut, että no tänään mä teen vain aerobiset…..mutta otanpahan varuilta mukaan myös treenijuomat, jos vaikka satun tekemään hauiksia tai jotain siinä ohimennen. Noh, kun kerta olen salilla treenijuomineni, niin miksi en painaisi kunnon treeniä? Itseään on niin helppo jujuttaa!

Voisi olla huonompikin ongelma, vai mitä?

Aamulla katson peiliin ja totean, että oispa kiva paukutella olkapäille tänään kunnon pumpit, mutta lepopäivä…. Sitten kumppani pakkaa treenikassiaan rintatreeniä varten ja minä muutun vihreäksi kateudesta. Mikä on lopputulos? Lähden salilta olkapäät pyöreinä ja rintafileet iskussa.

 

 

Viime kisojen jälkeen valmentajani sanoi, että rintaa pitää työstää. Mitä mieltä olette, olenko tehnyt kotiläksyni?

 

Tässä kohtaa, kun kisat on lähellä ja loppukiri on päällänsä, ei valmentaja ollut kuin tyytyväinen siihen, että olen tehnyt enemmän kuin käsketty. Huokaisin helpotuksesta!

 

Tällä viikolla suattaapi olla, että jopa pidänkin treenivapaat päiväni, sillä minulla on suhteellisen rankka työrupeama keskiviikosta sunnuntaihin. Tai suattaapi olla olematta – Ne treenivapaat siis!

 

 

Ironrebel, here I come!

 

 

Kaiken motivaation lisäksi treeni-intoa nostaa uudeksi kotisaliksi ristimäni Fitness Village , joka on vain AH niiiiin ihana! ❤ My gosh kun voikin tykätä!

 

Sen kummempaa ei ollut sydämellä tälläkertaa, ihanaa kevättä just sulle! ☀

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *