Kuulumisia

Viikot menevät todella nopeasti ja välillä tuntuu siltä että viikon aikana ei ole kerinnyt mitään järkevää edes tekemään. Tämä voi hyinkin johtua siitä että aikani vierähtää töissä päivä toisensa jälkeen. Työt vievät minulta suhteellisen paljon energiaa ja sen takia tuntuu hieman siltä että en saa treenaamisesta välttämättä niin paljoa irti mitä olen ennen saanut. Jos jollain teistä siellä ruudun toisella puolella on vinkkejä että miten saisi vaikka esimerkiksi 9h työpäivän jälkeenkin salitreenin tuntumaan tehokkaalle, niin otan neuvoja ilomielin vastaan. Tällä hetkellä itselläni on puhti todella loppu kun töistä pääsee kotiin ja tuntuu ettei salitreenistä jää mitään käteen. Tämä voi aivan hyvin johtua kyllä siitä, ettei kroppani ole ihan vielä tottunut siihen että on töissä päivät pitkät ja sitten pitäisi vielä jaksaa treenata.

Viimeviikolla tuli tehtyä neljä treeniä joista kolme oli aerobisia treenejä (juoksua) ja yksi puntti. Olen viimeaikoina painottanut treenaamiseni vain painojen kanssa touhuamiseen, mutta olen huomannut että vaikka sitä kuinka niiden painojen kanssa touhuaa ja lihasmassa kasvaa niin aerobinen puoli heikentyy (ainakin itselläni käynyt näin). Tämä on alkanut myös ehkä viimeaikoina häiritsemään itseäni että en ole enä niin hyvässä juoksukunnossa kuin yleisurheiluaikoina, joten päätin että pyrin vähintään kerran viikossa tekemään kunnon aerobisia treenejä. Viimeviikolla tein kaksi 45min juoksutreeniä (juoksumatolla kylläkin) sillä ulkona on ollut vielä loskaa ja märkää niin ei ole vielä huvittanut sinne lähteä juoksemaan. Kolmannen aerobisen treenin tein Kupittaan urheiluhallilla, jossa käytiin kaverini kanssa tekemässä hieman pidempiä ja reippaampia vetoja. Niiden jälkeen olo oli aivan kamala mutta samalla kuitenkin fiilis oli hyvä, sillä oli mahtavaa päästä juoksemaan radalle pitkästä aikaa. Itse ainakin odotan innolla kesää jotta pääsee ulos juoksemaan ja treenaamaan kunnolla.

img_0852Onko joku teistä lukijoista menossa 17.3-19.3 viikonloppuna Helsinkiin GoExpo messuille? Laittakaa kommenttia alas jos olette menossa ja millä päivillä. Itse olen ainakin paikanpäällä Sunnuntaina 19.3 ja ehkä jopa Lauantaina 18.3. Olen kylläkin sielä kisailemassa mutta enköhän niitä messsujakin keri kiertelemään siinä samassa. Voisin tehdä teille erillisen postauksen tuosta kyseisestä viikonlopusta j0tta saatte lisää tietoa siitä missä kisailen siellä jne. Olin viimevuonna myös mukana kilpailemassa GoExpoilla ja omasta mielestäni se oli aivan huippu viikonloppu, joten odotan innolla kyseistä viikonloppua!

Täällä puolella ruutua kaikki siis hyvin ja positiivisella asenteella kohti uutta vikkoa!

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Kuulumisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *