Kevättä ilmassa

Viimeviikolla on ollut muutama aivan ihana kevätpäivä ja toivottavasti niitä tulee tällä viikolla vielä monta lisää! Itse olen ainakin huomannut olevani paljon energisempi ja virkeämpi kun aurinko paistaa ulkona. Kohta se kesä tulee!
Sunnuntaina käytiin tosiaan parin kaverin kanssa Goexpo messuilla ja messut olivat mielestäni taas erittäin onnistuneet. Fitness Warrior kisa meni omalta osalta hieman huonommin tänävuonna. Rata oli tosiaan hieman erilainen kuin viimevuonna ja voisin sanoa että ehkä jopa haasteellisempikin. Itselläni oli muutama kohta jotka oisivat voineet mennä paremmin mutta olen ihan tyytyväinen kolmanteen sijaan. Jos vaikka ensivuonna sitten taas vähän paremmin! Yhdeltä telineeltä tulin hieman kovaa alas ja kantapääni sai yllättävän kovan iskun jonka takia tämä maanantai on vietetty sängyssä leväten ja buranaa syöden. Toivottavasti kivut helpottaisivat pian jotta pääsisin takaisin töiden ja treenaamisen pariin.

Onhan se ihan kiva että välillä on näitä päiviäkin kun voi vain olla, sillä itse ainakin sain tänään hoidettua hieman muita asioita mitä en ole työkiireiden ja väsymyksen keskellä kerinnyt. Sain vihdoinkin tehtyä yhteishaun, varattua lennot Norjaan, järjestettyä hieman kännykän ja koneen kuvia ja tietenkin vapaapäiväni viettooni kuulu muutamien tv-sarjojen katselu. Harvemmin tulee telkkarista katseltua ohjelmia joten katson ne aina jälkeenpäin netistä vapaapäivinä, sillä rakastan sitä kun voi katsoa monta jaksoa putkeen. Nyt taidan rientää iltapalalle ja kerrankin ajoissa nukkumaan! Palaillaan taas loppuviikosta. Hyvää viikkoa kaikille!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *