GoExpo-messut

Vuosi sitten otin osaa Fit-lehden kansimalli kilpailuun. Minut valittiin 10 finalistin joukkoon ja kilpailu järjestettiin Fitness Helsinki kisojen yhteydessä GoExpo-messuilla. Viime vuonna kisojen yhteydessä järjestettiin myös enismmäistä kertaa Fitness Warrior Challenge ja me (fit-lehden kansimalli kilpailun finalistit) pääsimme kokeilemaan tätä rataa jossa warrior kilpailijat tulivat kilpailemaan. Meille järjestettiin sellainen hieman leikkimielinen kilpailu tällä radalla ja näin ollen kaikille kellotettiin ajat kuinka nopeasti läpäisimme tämän kyseisen radan.  Olin hieman itsekkin yllättynyt kun maaliin tultaessa sain tietää että olin läpäissyt radan nopeiten. Eipä mennyt kauan kun kilpailun järjestäjät Else ja Lauri kysyivät että haluaisinko osallistua sunnuntaina järjestettävään Fitness warrior finaaliin jossa kisataan tällä samalla radalla jonkan juuri suoritimmen. Olin niin innoissani tästä joten asiaa ei tarvinnut kauan miettiä. Jännitin sunnuntain kilpailua paljon enemmän kun tiesin että osaanottajia oli enemmän ja että vastassa on kovia crossfittiä harrastavia naisia.

 

Kilpailu meni kuitenkin jännityksestä huolimatta hyvin ja kotiin lähdettiin komean pokaalin kera! Fit-lehden kansimalli kilpailussa en kuitenkaan päässyt top 5 joukkoon, mutta warrior kisan voitto kruunasi koko viikonlopun.

Elseltä tulikin muutama viikko takaperin sähköpostia jossa hän kyseli että olisinko innostunut kilpailemaan kyseisessä kilpailussa tänäkin vuonna, sillä viime vuoden voittajana pääsen suoraan finaaliin kilpailemaan. Voin itse myöntää että en ole aivan niin hyvässä kunnossa kuin viime vuonna, mutta päätin silti lähteä kisaan mukaan koska eihän se voitto ole tärkeintä, vaan se että on hauskaa! Ja mikä parasta, pääsee kiertelemään messuja ja viettämään aikaa kavereiden kanssa. Naisten Warrior finaali käydään siis Helsingin messukeskuksessa GoExpo messuilla Helsinki Fitness lavalla Sunnuntaina 19.3 klo 12:00!

Facebooktwittermail

3 kommenttia “GoExpo-messut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *