Tästä se lähtee!

Hola!

Noniin, pistetäänpä blogi eloon ensimmäisen postauksen merkeissä. Ensinnäkin, aivan mahtavaa päästä kirjoittelemaan pitkästä aikaa blogia! Kun mennään ajassa taaksepäin, kokemusta blogin kirjoittamisesta löytyy, mutta tuolloin inspiraatio oli hieman hukassa blogin ylläpidon suhteen. Nyt asia on toisenlainen ja odotan jo innolla että pääsen tänne kertomaan kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä!

Kerron näin alkuun hieman itsestäni, jotta saat jonkinlaisen käsityksen kuka olen.
Venla, 25-vuotias motivoitunut opiskelija. Valmistun keväällä 2017 lähihoitajaksi, jonka jälkeen aion jatkaa ammattikorkeakouluun terveydenhoitajaksi. Teen töitä kouluni ohella vanhainkodissa sekä toimin promoottorina erilaisissa tapahtumissa. Teen myös satunnaisesti mallintöitä Mallitoimisto Promodelin kautta.
Asun tällä hetkellä Espanjassa Malagassa, mutta palaan takaisin Suomeen elokuun puolessa välissä.
Viime vuosien aikana olen siis opiskellut, matkustellut ja tehnyt paljon töitä.
Matkustaminen, pelkkä sana saa mut iloiselle tuulelle. Mikään ei ole ihanempaa, kuin kiertää maailmaa, tutustua erilaisiin kulttuureihin ja ihmisiin. Matkustaessa oppii aivan mielettömästi! Tykkään matkustaa ystävieni kanssa, mutta voin sanoa että yksin matkustaessa oppii parhaiten, itsestään. Tällöin voi myös itse päättää mitä tekee ja milloin, ei ole riippuvainen kenestäkään. Suosittelen kaikkia kokeilemaan! Kaikille se ei välttämättä sovi, mutta ainakin mä tykkään!

Urheilu ja erityisesti tanssi on aina ollut osa mua. Aloitin baletin 3-vuotiaana. Tanssin aina parikymppiseksi saakka. Vuosien aikana tuli testattua myös mm. show, moderni, jazz ja street-tanssi. Baletti on aina kuitenkin ykkönen!
Vaikka rakastan edelleen tanssia, olen viime vuosien aikana löytänyt kuntosalit ja niiden vetovoiman. Niinpä käyn nykyjään aktiivisesti kuntosalilla. Tästä päästäänkin aiheeseen treeni ja ruokavalio. Huomenna maanantaina nimittäin aloitan minulle laaditun treeni ja ruokavalio-ohjelman. Selvitin muutama viikko takaperin tieni Miss Helsinki kilpailun semifinaaliin, joka käydään syyskuussa. Haluan olla siis syyskuussa mahdollisimman kovassa iskussa, joten päätin laittaa kaikki peliin! Kuulumisia tältä saralta siis varmasti tulossa tänne!

Pysykäähän kuulolla, jutut jatkuu alkuviikolla 🙂

instagramista menoani voi seurata venlanikulainen

besos

Venla

 

 

Facebooktwittermail

10 kommenttia “Tästä se lähtee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *