UUSI ILME ULKONÄÖSSÄ

Snapchat -seuraajani saattavatkin jo aavistaa, mistä on oikein kyse. Yleensä snäppään sellaisia asioita, joita en välttämättä laita Instagramiin ollenkaan tai joista vasta myöhemmin kirjoitan blogiin. Jos siis tahdot olla ekana perillä mun asioista, suosittelen laittamaan mun snäpin seurantaan –> divataru  snapchat emoji, ghost emoji

Sitten tän päivän aiheeseen! Mulla on täysin uusi ja fresh ilme! Olen niin tyytyväinen lopputulokseen ja iloinen siitä, että arkeni helpottuu nyt huomattavasti. Katsokaapas, kuinka! kissing-cat-face-with-closed-eyes

Kävin eilen Beauty By Valossa, tekemässä taikoja Anskun kanssa. Teimme mulle todella tyylikkään uuden lookin:

Tässä kuva ENNEN:

ennen-muokkaamaton, hiukset, hius, värjäys, leikkaus, brunette, helsinki, beauty by valo

Sekä JÄLKEEN:

jalkeen-muokkaamaton, HIUKSET ennen ja jälkeen, muutos, hiukset, alennus, ansku, annika tukiainen

 

Huhhuh. En edes tajunnut, kuinka huonossa kunnossa mun hiukset oli. Ne muistutti sellaista isoa paksua klönttiä, joka roikkui mun kasvoilla, ilman mitään eloa. Oli vähän sellainen peruukkifiilis!

Leikattiin latvoista varmaan jokunen sentti pois, sekä kevennettiin edestä hiuksia sen raskaan klönttifiiliksen takia. Laitettiin myös ihan tasainen väri kaikkialle hiuksiin. Aiemmin tuolta latvoista pilkotti jotain vähän punertavaa lämpöä, niin värjättiin se pois, sekä aavistuksen tummennettiin kauttaaltaan. OLEN SUPER TYYTYVÄINEN!

Ansku halusi antaa myös teille, hyvät lukijat, mahdollisuuden käydä freshaamassa teidän lookkia! Tarjolla olisi -25% ale kaikkiin väripaketteihin (väri, väri+leikkaus, monivärjäys jne). Teethän ajanvarauksen 31.1. mennessä kätevästi TÄÄLTÄ. (Voit toki tehdä varauksen vaikka helmi- tai maaliskuulle, mutta varaa tammikuussa)

 

TÄSSÄ EI TIETENKÄÄN OLLUT VIELÄ KAIKKI.

Sillä mainitsinhan tekstin alussa, että ”arkeni helpottuu huomattavasti”. En tarkoittanut sillä mitään hiuksiin liittyvää, vaan jotain ihan muuhun.

Muistatteko, kun kävin ennen Dubain reissua Miran luona Beauty By Valossa tekemässä microbladingin kulmakarvoihin. Instagramista löytyy ennen-jälkeen kuva ensimmäisen vaiheen jälkeen, mutta nyt teimme vihdoin kulmiini myös vahvistuksen. Tästä lähtien ei siis tarvitse enää säätää kulmakarvojen kanssa aamuisin, mikä on ihan huippua, sillä olen kyllä taistellut monia kertoja eripituisten, eripaksuisten ja vaikka jos minkälaisten kulmakarvojen kanssa.

Look at these <3 <3

Myös Mira halusi antaa teille huikean alen! Microblading VAIN 200€ mainitsemalla minut. Ovh. 250€, joten tämä kannattaa todellakin hyödyntää! Varaathan ajan 31.1. mennessä esim. TÄÄLTÄ !

Huom! Hinta sisältää myös kulmien vahvistuksen!

 

ulkonäkö, uusi ulkonäkö, muodonmuutos, kauneus, huulet, silmät, nenä, täydellinen nenä, mac huulipuna, malli, meikkaus, meikit, microblading, kulmakarvat, beauty by valo, kauneushoitola, hemmottelu, valokuva, kuva, modeling, model, uutta, uusi, new, raikas, fresh

 

mira ja annika, annika tukiainen, mira björkskog, beauty by valo, merimiehenkatu 22, valo, kauneushoitola valo, hiusalan liike valo

 

Kiitos maailman ihanimmat Mira ja Ansku <3 Nää kaks supermimmiä piristää mua aina!

Kattokaa myös Beauty By Valon upeita töitä Instagramista TÄSTÄ !

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *