Fitness Applikaatio

Yhteistyössä FITCARD

 Hei!

Tulin juuuri isäni kanssa salitreeneistä, keskiviikkoisin treenamme jalkoja!

Oletteko muuten kuulleet Fitcard applikaatiosta? Se on aivan uusi ja tosi monipuolinen applikaatio!

Fitcard on palvelu verkossa, jossa voit ostaa liikuntakertoja. Tarvitset vain yhden kortin (fitcard kortin) jota voit käyttää ympäri suomen ja käyttää sitä erilaisiin aktiviteetteihin ja elämyksiin.

Pian myös käytettävissä ulkomailla, mikä on tosi nerokasta i! Koska Fitcard tarjoaa paljon enemmän kuin vain treeniä, Fitcard+ sisältää monenlaisia aktiviteettejä, jääkiekkomatseista kiipeilyyn, ja matkoilla on mukavaa tehdä kaikenlaista jännää sitä mitä ei aina arjessa ehdi, vaikkapa rentouttava aamu yoga rannalla tai vaellusretki upeissa maisemissa.

Itselläni on vain käytössä oman asuinpaikkani salikortti joka on voimassa noin vuoden, ympäri vuorokauden. Treenaan tällä hetkellä vain lihastreeniä, en käy koskaan ryhmäliikunta tunneilla vaikka joskus tekisi mieli kokeilla jotain uutta tanssituntia ! tai vaikkapa aloittaa pilates uudelleen.

Nyt on helppoa tarttua tilaisuuteen, riippumatta siitä missä päin tahansa oletkaan.

Miten Fitcard toimii?
⦁ Yksi kortti, jolla liikut missä tahansa Suomessa.
⦁ Mukana on satoja eri aktiviteetteja ja toimipisteitä. Fitcardilla treenaaminen maksaa aina saman verran.
⦁ 1 käyntikerta, olipa sitten kyseessä joogatunti tai vaikkapa kiipeily. Kortti on 30 päivää voimassa.
⦁ Voit sen jälkeen pitää taukoa tai jatkaa uudella 10 kerran kortilla! Et sitoudu sen enempää, vain kortti kuukaudeksi ja siiinä se.
⦁ Helppoa & vapaata! Tee joka kuukaudesta erinäköinen!

Instagramissa minulla on juuri nyt kilpailu , missä SINÄ ja YSTÄVÄSI voitte voittaa ilmaiset treenit, tässä linkki postaukseen! Näytin myös Snapchatissa ohjeistusta, katsokaa tänään!

/Amanda <3

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *