Tapahtumarikkaita kevätkuulumisia

Moi! Siitä onkin jo hetki kun viimeksi kerkesin tänne päivittämään mun kuulumisia. Syy siihen on yksinkertaisesti kiire. Oikeestaan eniten kiirettä on tuonut työ, minkä ohella oon ollut tosi laiska tekemään muuta. Mun loppukevät on ollut myös erittäin tapahtumarikas. Kuukauteen on mahtunut muun muassa kuvauksia, missikoulu sekä Miss Suomen semifinaali!!

Tästä postauksesta voisi vaikka kirjoittaa kirjan, mutta mun on pakko kirjoittaa vain yhteenveto kaikista kevään huippuhetkistä. Toukokuun ekaan viikonloppuun mahtui siis kaksi päivää upeassa Villa Grandessa. Lauantai silloin kului ihanassa Sunnevan ja tiimin järjestämässä Missikoulussa. Tuolla 9 tuntia kestäneessä kurssissa käytiin läpi oikeastaan kaikkea mikä on tärkeää missiksi haluaville. Kurssin aloitti Sunneva aivan valloittavalla itsevarmuuspuhellaan, sitten Maija Kaunisto loihti meille nopeita, mutta upeita kampauksia. Teuvo Loman jatkoi positiivisella somekoulutuksellaan ja Ville Äikäs lopetti kurssin puheosuuden meikkitärpeillään. Missikoulun kruunasi kuvaukset ”the one and only” Nadi Hammoudan kanssa. Mä oon aina ajatellut, että jos koskaan pääsen Nadin kanssa kuvaamaan niin yksi etappi on selvästi saavutettu elämässä. 😀 Oli ihan supermahtavaa.

Kuva: Nadi Hammouda

Sunnuntaina palasin Villa Grandeen, nimittäin Miss Suomen semifinaaliin! Mun hakemus ei ensimmäisenä hakuvuonna tärpännyt, joten lähdin kokeilemaan onneani villikorttiin. Se, että olin edellisenä päivänä ollut koko päivän jo Villa Grandessa helpotti ihan törkeesti. Vasta esituomariston edessä tuli pieni jännitys. Noin tunnin kuluttua esituomariston haastattelusta selvisi oliko päässyt jatkoon oikeaan semifinaaliin. Ja mä pääsin! Olin niiiin onnellinen. ♥ Kun myöhemmin vihdoin pääsin vaikutusvaltaisen tuomariston eteen, aivan kamala jännitys laukesi. Annoin kaikkeni mitä sen jännityksen alla pystyin, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna oon varma, etten edes kauheesti muistanut hymyillä kun jännitys vei vallan ja piti kauheesti muistella asioita, mitä olin harjoitellut puheeseeni. Ja niinhän siinä sitten kävi, jatkopaikkaa 20 parhaan joukkoon ei tullut tänä vuonna. Silti oon todella ylpeä ja onnellinen, että ensimmäisenä hakuvuonna pääsin 50 parhaan joukkoon. Missikoulussa tutuistuin ihanaan Annimariaan, joka selvisi 20 parhaan joukkoon. Ihanaa seurata hänen matkaansa kohti Suomen kauneimman kruunua!

Maija Kauniston tekemä kampaus.
Miss Suomen semifinaaleista. Toi päivä meni niin hujauksessa, että ei muistanut ottaa kun pari kuvaa koko päivänä!

Toukokuun loppuun mahtui vielä kiipeilyä Seikkailusveitsissä. Oli kyllä ihanaa vuoden jälkeen päästä kiipeilemään kun osui vielä hellepäivä kohdalle. Viime sunnuntaina olin Nokialla, missä järjestettiin editorialkuvaukset Tehdas 108:ssa. Siis vitsit, että toi paikka oli upea! Joka nurkassa upeaa sekä outoa taiteilijakamaa. Kuvauksiin mun tukka kiharrettiin afrolle ja vedettiin ylös, oli supersiistin näkönen! Meikki oli tosi vahva, kalpea naama ja mustat wet-tyyliset silmämeikit. Kuvia kuvauksista saa kesäkuun lopulla, sillä silloin ne lähtevät valokuvakilpailuun Eurooppaan! Tosi siistiä olla mukana tossa projektissa. 🙂

Seikkailusveitsissä just ennen kiipeilyä.
Seikkailusveitsin perherata.
Upea Tehdas 108!

Tää kevät sai kyllä ihan parhaan loppusilauksen. Sain tietää nimittäin, että oon mukana kahdessa kauneuskilpailussa. Nyt viikonloppuna alkaa mun kiertue Miss Hämeenlinna sekä Miss Garage Girl -kisoissa!! Hämeenlinna kisasta löytyy ihania tuttuja, joten tiedän jo valmiiksi että kiertueesta tulee mitä parhain. Kiertueeseen näillä näkymin kuuluu vierailua alpakkatilalla, muotinäytöksiä Goodmanissa sekä kiipeilyä Hugo Parkissa. En malta odottaa. 🙂 Miss Garage Girl -kisa puolestaan järjestetään Ruotsinpyhtäällä, missä sijaitsee myöskin miehen perheen mökki. Kisa on ihanan raikas, tyttömäinen ja pin up -tyylinen. Ihanaa olla mukana myös tässäkin kisassa, koska kuten aikasemmin oon kirjoitellukin, rakastan ylikaiken 20 – 60-lukua. ♥ Kesän ajan lupaan päivittää blogia ahkerasti niin pääsette seuraamaan mun matkaa näissä kisoissa!

Ihanaa helatorstaita kaikille!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *