Saako olla onnellinen?

Hei! Kirjotan asiasta mikä on jo kauan pyörinyt mun päässä. Asia on vaivannut ja ollut koko aika läsnä elämässä. Asia mihin ehkä haluaisin vastauksenkin.

Onnellisuus. Se ihana rakkaudentäyteinen sana, jota kaikki tavoittelee koko elämänsä. Mitä onnellisuus on? Mun mielestä onnellisuutta on se, että elämässä on oikeesti kaikki perusasiat hyvin. On perhe, ystäviä, harrastuksia, työ ja rakkautta. Multakin puuttuu sata asiaa elämästä, että siitä tulisi paljon parempaa, mutta kyllä mä oon onnellinen. Mulla on ihana perhe ja ihania ystäviä, mun unelmat on käyneet toteen ja mulla on harrastuksia, jotka on mun intohimoja. Kaikki hyvin siis!

Tällä hetkellä mä nautin tosi paljon mun elämästä. Oon mukana kahdessa ihanassa kauneuskilpailussa, joista oon todella kiitollinen. Mä oon tehnyt paljon mallin hommia niin työnä kuin harrastuksena. Kisoista oon saanut ihania uusia ystäviä, rohkeutta, voimaa, itsevarmuutta ja onnellisuutta. Ja mikään kisa tai kuvaushetki ei oo tullut sen ansiosta, että olisin vaan kotisohvalla miettinyt, että voi kun olis kiva. Oon oikeesti aloittanut pohjalta päästäkseni tähän hetkeen. Teini-ikäsenä oon ollut tosi masentunut ja miettinyt, ettei musta tuu koskaan mitään. Mulla on ollut paljon intohimoja ja tavoitteita, mutta mietin aina ettei ne oo mua varten. Mulla ei ollut mitään hajua mitä haluan tehdä elämässä, koska luulin että asiat mitä oon tänä päivänä saavuttanut on niin isoja asioita, ettei musta vaan ole niihin.
Tänä päivänä oikeesti oon todella onnellinen kaikista asioista mitä mulle on tapahtunut. Oon onnellinen, että oon päässyt yli siitä masentavasta ja synkästä ajasta. Oon silti onnellinen, että kävin sen läpi. Se kasvatti mua tosi paljon ihmisenä ja on tehnyt musta just tällaisen kun oon. Nykyään oon aidosti positiivinen ja nään elämän lahjana. Lahjana, missä sun täytyy tehdä unelmien eteen isoja askelia. Elämä ei oo itsestäänselvyys vaan iso etu. Sulla on taitoja ja aikaa toteuttaa itseäs sekä kohdata pelkoja ja unelmia.

Musta on ihanaa kirjoittaa asioista mitä oon saavuttanut ja kokenut. Ihana jakaa kuvia missikiertueista ja kuvauksista missä oon käynyt. Kirjoitan asioista posiitivisesti, koska niin mä mietin kaikesta. Rakastan kauniita, tyttömäisiä kuvia, tykkään postata terveellisestä elämästä ja yhtä paljon myös huvittelusta. Haluan jakaa mun onnellisuutta kaikille. Jostain syystä joudun ihmettelemään, että musta tehdäänkin yhtäkkiä ylimielistä, koska postaan paljon kuvia positiivisella fiiliksellä. Mulla on kuulemma kusi noussut päähän asioista mitä oon saavuttanut. Tää asia saa mut todella surulliseksi. Mä itse tiedän, että huhut on huhuja, ne ei oo totta. Oon aina pystynyt sivuuttamaan tuntemattomien arvostelut, mutta jos kommentteja alkaa tulla läheisiltä niin se on eri asia. Eikö onnellisuutta saakaan jakaa eteenpäin? Enkö saa olla onnellinen jos muut eivät ole?

Mietteliästä keskiiviikkoa,

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *