Vanhoista seikkailuista kohti uusia seikkailuja.

Hetki siitä kulunut, kun viimeksi tänne kirjoittelin. Paljon on taas kerinnyt tapahtua ja pieni referaatti tulee tässä, joten hatuista kiinni, nyt mennään:

Vuorotteluvapaa on nyt kokonaisuudessaan ”lusittu” ja viimeiseksi päätin suunnata vielä Yhdysvalloista Mexicon auringon alle ottamaan selvää, että onko se ruoka todellakin niin tulista mitä siitä puhutaan ja pukeutuuko kaikki ”Gringot” muka oikeasti siihen perkeleen isoon lakkiin. Mexicosta en todellisuudessa tiennyt ennen sinne menoa siis oikeastaan mitään muuta kuin, että Tacoista ne taitaa tykätä ja kai niille se Tequilakin maistuu. Mexico on kiva paikka, ilmasto on lämmin, rannat hienoja ja ruoka on hyvää. Ainut miinuspuoli on oikeastaan ko. paikassa on se, että jotenkin tuntui, että sielä kaikki yritti kusettaa sen minkä pystyi ja toisekseen Englantia ei läheskään kaikki puhunut sanaakaan.

Mexicosta lentelin Miamin ja Lontoon kautta takaisin koti-Suomeen. Noin 25h takaisin matkustusajan jälkeen, kun Helsinki-Vantaan lentokentän ovet vihdoinkin aukesivat ja pääsin lentokentältä ulos, Suomen talvinen sää läsähti kasvoilleni, kuin vitosen jalkapallo entisen maalivahdin klyyvariin, hänen torjuessaan pilkkua puulaakifutiksen loppuottelussa. Siinä minä sitten stondasin kantamusteni kanssa miettien, että tulenko jäätymään pystyyn ennen taksitolppaa, vai selviänkö pakkasessa kotia asti. Rohkeasti ja ennen kaikkea päättäväisesti lähdin kuitenkin uhmaamaan luonnonvoimia ja pääsin kuin pääsinkin kotia, ilman sen suurempia paleltumia.

Suomeen paluun jälkeen minulla oli vielä pari viikkoa aikaa palautua jetlageista, ennen kuin palasin takaisin sorvinääreen. Sain nyt rauhassa miettiä tulevaa vuotta 2016 ja ennen kaikkea sitä, mitä tulen tekemään jo jonkin aikaa mielessäni olleen kisasuunnitelman suhteen. Pitkän pohdiskelun jälkeen lunastin nyt siis vuoden 2016 kisalisenssin. Jännä nähdä miten kroppa tulee nyt toimimaan, kun edellisen dietin vedin vuorotteluvapaalla ja aikaa oli panostaa treenaamiseen sekä ruokailuajankohtiin niin paljon, kun vain halusin. Nyt haasteena tulee olemaan viikon aikana pariin otteeseen vaihdettava unirytmi ja ruokailun säännöllisyys työvuoron aikana. Mutta turha siitä mitään stressiä on ottaa, parhaani tulen antamaan ja se on monessa asiassa ainut mihin ihminen pystyy. 🙂

Viikon arkirutiineissa rellestettyäni, sain puhelinsoiton Helsingin poliisilaitokselta. Olen kaikessa hiljaisuudessa laittanut paperit vetämään Helsingin suuntaan ja kun minulle sieltä määräaikaista virkaa nyt tarjottiin ja vielä, kun päällikkö myönsi virkavapaata nykyisestä virasta tarjotun määräaikaisuuden ajaksi, niin päätin tarttua tilaisuuteen, joten seuraavaksi onkin edessä muutto pääkaupunkiseudulle. Noin kolme viikkoa sitten sain siis tietää, että aloitan työt Helsingissä tulevana maanantaina ja seuraava ”tenkkapå” olikin asunto. Kuten aina asioilla on tapana järjestyä, niin niin kävi tässäkin tapauksessa. Eilen tein tarjouksen reippaan 60m2:sta Kaksiosta Kampista ja tänään ko. tarjous allekirjoituksella hyväksyttiin. Seuraavaksi työt siis jatkuvat Helsingissä ja viidennen asunnon remontti aloitetaan kevään aikana.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille! 🙂

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Vanhoista seikkailuista kohti uusia seikkailuja.

  • Avatar
    31.5.2016 klo 00:50
    Kestolinkki

    Siis eikö vuorotteluvapaalle pääsemiseen tarvitse olla 20 vuoden työhistoria? 😮 vai onko poliiseilla eri? Millaiset työviikot muuten poliiseilla on? Esim. 3 päivää töitä 4 vapaata? Mietin vain kun hoitoalalta kiinnostaisi hakea Polamkiin, ja ainakin meillä saa tehdä 12h vuoroja jolloin saa enemmän vapaita 🙂

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *