Vielä jaksaa!

Raskaus alkaa olla loppusuoralla. Vko 37 menossa ja nyt alkaa väsymys painaa. Tulee fläsäreitä edellisestä kisadieetistä Ja siitä olotilasta kun innostus ja jännitys kasvaa ja päämäärän saavuttamisen ajankohta lähenee 😃 vaikkakin ulkomuoto sekä tavoite on täysin toisessa ääripäässä! Mutta hei..mun due date on aika lähellä fitness classic-kisoja! Joita oon kyl btw menossa katsomaan..ainakin toisena päivänä 😊 Rakastan sitä kisavärin tuoksua ja upeaa blingiä, sieltä saa aina suuren määrän sitä tärkeintä; eli Motivaatiota!!

Kävin tänään lääkärissä jossa yritettiin ulkokääntöä vauvani perätilan vuoksi. 2krt yritettiin ja epäonnistuttiin. Syyksi lääkäri kertoi vahvojen vatsalihasteni jotka eivät suostuneet antamaan piiruakaan enempää periksi että poika olis mahtunut kääntymään. Hassua sillä en raskauteni aikana ole juurikaan treenannut vatsoja..muutakuin ihan ekoilla viikoilla kun tila ei vielä ollut tiedossa 😊 no..venytykseen ne ovat kyllä joutuneet 😰 Vatsojen treenaamistahan tulisikin välttää raskauden aikana, mitä elastisemmat vatsat, sen paremmin joustavat kasvavan kohdun tieltä. Erkauma voi päästä pahaksi jos elastisuutta ei ole tai jossei syntymän jälkeen malta antaa aikaa keholleen toipua.

Kääntöyritykset olivat järkyttävän kivuliaita mutta en silti kadu että yritin. Nyt sit asetettiin leikkauspv joka on 18.4. Tällöin saan siis poikani syliini ja toipumiseni voi alkaa!!

Odotan kyllä jo kovasti hikisiä lenkkejä ja hapottavia salitreenejä!!!  Eilen illalla treenatessani tuli yksi kanssa treenaaja kertomaan kuinka saa lisämotivaatioo minusta kun tässä tilassa, valtavan mahani kanssa jaksan salilla säännöllisesti käydä. Siitä tuli hyvä mieli 😊 kiva jos pystyy jeesii edes jotenkin! Simppelisti kuitenkin; mä vaan yksinkertaisesti rakastan treenaamista. Se antaa enemmän ku ottaa, pitää kehon ja mielen kasassa. Erityisesti rakastan äärimmäisen kovia treenejä, ja siksi pyrinkin jokaisen treenin vetämään 100 lasissa 😊

Nyt keskityn loppuillaksi tv:n tarjontaan, maha järkyttävän kipeä tämän päivän leipomisesta joten pidin lepopäivän salilta. Katsellaan huomenna uudelleen !

-Ruusu

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *