Palautuminen raskaudesta

Yksilöllisyys. Lähtökohta. Motivaatio.

Yksilöllistä siis tämäkin. Itse on kirurgin mukaan ”ihan kuin sellanen rotta että parannun ja palaudun nopeasti.” Olenhan   mä sen huomannut jo iha pelkistä treeneistä. Lihaksia särkee seuraavana päivänä tajuttoman paljon mut se kestää sen 2pv. Haavat umpeutuu ja paranee nopeesti. Enkä oo tästä lainkaan pahoillani 😃 Siispä tämä raskaudesta palautuminen on sujunut kohdallani suhteellisen nopeaan.

Lenkkeilyn aloitin aikalailla heti 2vkoa synnytyksestä. Oloni vaati sitä vaikka vatsan seudulla kipua tuntui. Päätin että liikun mutta tein sen maltilla. Jos sattui, lepäsin. Ekat lenkit oli raskaat. Tuntui että voimat hävis ekan 10min jälkeen mutta tyylilleni uskollisena mä jatkoin vaa sinnillä. Viikossa jo huomasi eron. Ja siitä se vaan parani kokoajan.

Salille menin jälkitatkastuksen jälkeen joka oli vähän vajaa 2kk synnytyksestä. Sain luvan aloittaa treenit mut maltilla. Vatsoja lääkäri ei suositellut vielä treenattavan vaan kertoi että lantionpohjan lihakset on ensin saatava kuntoon. Tiedättehän…ne jotka estää housuun lirahtelut😂 joo…tullut itsekin todettua että Ne Todellakin tarvitsee treeniä!! Erkaumaa minulla oli enään vain 1 cm navan yläpuolelta ja n.2cm navan alapuolelta. Olen treenaillut lantionpohjaa ja syviä vatsoja ka tällä hetkellä navan yläpuolella oleva erkauma on hieman kaventunut mutta varsinkin navan alapuolella oleva on todellakin kaventunut hyvin, tunnusteltaessa n.1cm levyinen!! Jeah!!

Lähtökohtahan oli se että lihakset olivat veltot ja paineettomat. Jouduin aloitella aikalailla niistä pikkupainoista. Mut se ei haitannut sillä motivaatio oli 100% ja kun tiedän et lihasmuisti on hyvä ja painot nousee nopeasti.

Tässä sitä on nyt kuukausi pumppailtu ja Kroppa on iha erinäköinen kuin aloittaessani. Ryhdikäs ja voimakkampi. I like that!!

3kk synnutyksestä tulee tiistaina. Mun minimies on jo kasvanut kovin! Joka pv olen kiitollinen siitä että olen hänet saanut 😍 mun elämäni rakkaus❤ kun Anton hymyilee, päiväni kirkastuu ka sydämeni sulaa!

Till the next time…

 

Ruut😘

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *