This year will be my year

Moiksuli!

Vuosi 2017 pyörähti käyntiin ja ainakin tähän mennessä tämä vuosi on alkanut hyvin. Oon käynyt muutamissa kuvauksissa, aloin valmistautumaan kevään pääsykokeisiin ja pari siistiä juttua on myös tiedossa tälle keväälle. Tänä vuonna en tehnyt mitään suurempia uudenvuoden lupauksia, mutta viime vuodesta otin opiksi ja tänä vuonna haluan tehdä joitakin asioita eri tavalla. Yleensä mun uudenvuoden lupaukset eivät kauan pidä, joten nähtäväksi jää miten tänä vuonna tulee näitä pidettyä. Alle listasin muutamia asioita, joita tänä vuonna kuitenkin aion tehdä.

Kuva: Seppo Rantanen
Kuva: Seppo Rantanen

Tänä vuonna aion..

..tarttua tilaisuuksiin. Viime vuosi oli todella tapahtumarikas vuosi. Osaksi tämä johtuu siitä, että tartuin tilaisuuksiin. Tätä aion tehdä tänäkin vuonna, sillä myöhemmin on turha enää katua asioita joita ei tehnyt.

..päästä opiskelemaan. Tänä vuonna ei ole välivuosi -vaihtoehtoa, mutta tiedän, että töitä on tehtävä paljon ja oltava täysi tsemppi päällä koko kevään, jotta pääsisin opiskelemaan.

..pitää itsestäni parempaa huolta. Paljon unta, tasaiset ruokailuajat ja enemmän liikuntaa. Näissä asioissa mulla on parannettavaa.

..pitää hauskaa. Viime vuosi oli ihan huippu, mulla oli monia unohtumattomia reissuja kavereiden kanssa. Viime kesä oli tähän mennessä mun parhain kesä ja tästä kesästä haluan tehdä yhtä hyvän, ellen jopa vielä paremman. Lisäksi tänä vuonna täytän pyöreitä, joten sitäkin täytyy juhlistaa.

..tutustua uusiin ihmisiin. Tämä toki toteutuu varmasti, jos (ja kun) pääsen opiskelemaan.

..säästää rahaa. Tässä oon tosi huono, mutta nyt on viimeistään pakko alkaa säästämään rahaa opiskeluaikaa varten.

Kuva: Seppo Rantanen
Kuva: Seppo Rantanen

Vaikka mulla nämä ”lupaukset” eivät pitäisikään, tämä vuosi tulee olemaan erilainen ja varmasti ikimuistoinen, siitä oon ihan varma.

– R

Facebooktwittermail

2 kommenttia “This year will be my year

 • Avatar
  23.1.2017 klo 23:39
  Kestolinkki

  Hei! Minne aiot opiskelemaan? Tsemppiä 🙂

  Reply
  • Riina Julia
   23.1.2017 klo 23:56
   Kestolinkki

   Kuopioon ois tarkotus hakee farmasiaa opiskelemaan 🙂 kiitos 🙂

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *