Täysillä eteenpäin

Moi!

Pari viikkoa on kulunut viime postauksesta, valmennuksen jälkeen pidin viikon lepotauon ja viime viikolla lähti käyntiin uusi saliohjelma. Jatkoin siis Vertin valmennuksessa ja tällä mennään eteenpäin nyt ainakin puoli vuotta.

Ruokavaliota ei lähdetty mulla muuttamaan, sillä se toimi niin hyvin. Toki nyt sallitaan cheat meal kerran viikkoon, mikäli mieli tekee eli ei ihan niin tarkka ruokavalio ole. Saliohjelma tehtiin 8 viikolle, jonka jälkeen vaihdetaan ohjelmaa. Tällä hetkellä mulla on pakarapainotteinen ohjelma ja se onkin tarpeen. Mulla kasvaa lihakset nopeasti yläkropassa ja tällä hetkellä alakroppa jää hieman varjoon. Toivonkin, että tämän tulevan 8 viikon aikana jotakin tarttuisi myös tuonne pyrstöön ja reisiin. Tätä samaa ohjelmaa tekevät ne tytöt, jotka tähtäävät bikini fitnekseen ja sen kyllä huomaa, sillä tämä ohjelma on paljon rankempi kuin edellinen. Ollaan siis seuraavalla levelillä!

Tällä hetkellä salin ja töiden ohella yritän laittaa 150% focuksen tuleviin pääsykokeisiin. Hain Kuopioon opiskelemaan farmasiaa ja varasijalle laitoin sosionomin. Kahdet kokeet siis tiedossa, onneksi kuitenkin näiden välillä on kuukausi. Pääsykokeet lähestyvät silti kovaa vauhtia ja olen tunnetusti kova stressaamaan, joten samalla yritän pitää myös ajatukseni selvinä ettei stressi ottaisi valtaa.

Treeniä, lukemista, töitä, nukkumista ja syömistä. Niistäpä mun elämä tämän kevään ajan lähinnä koostuu. Pari mahtavaa viikonloppua on onneksi kuitenkin tiedossa, jolloin saan hieman irtiottoa tästä arjesta. Nyt vain täytyy jaksaa painaa täysillä eteenpäin, sillä tiedän, että lopussa seisoo kiitos.

– R

Facebooktwittermail

4 kommenttia “Täysillä eteenpäin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *