Six weeks

Moi!

Mun helmikuu on lähtenyt hieman eri tavalla käyntiin. Ne jotka seuraa mua Snapchatissä, on jo huomannut, että aloitin viime viikolla FitFarmilla Full six by Vertti Harjuniemi -valmennuksen. Kuusi viikkoa ilman herkkuja, sokeria ja alkoholia. Kuusi viikkoa rankkaa treeniä, ruokien punnitsemista sekä terveellistä syömistä.

img_20170213_103803

Mä hain tähän valmennukseen mukaan, koska mun elämäntavat oli ihan hukassa. Monet varmasti ajattelee, että lähdin hakemaan tällä vain fyysisiä muutoksia. Ei. Olin jatkuvasti väsynyt, ateriarytmi oli milloin mitäkin, saatoin syödä kaksi kertaa päivässä ja ruokavalio ei ollut todellakaan terveellisimmästä päästä. Mulle oli tullut kauhea sokeririippuvuus, jos lähdin jonnekin tai kävin kaupassa, aina mukaan tarttui suklaapatukka. Vaikkei edes välttämättä tehnyt mieli, mutta siitä oli tullut tapa. Lisäksi mulla oli kauhea väsymys ja heikko olo koko ajan. Mun tavoitteena on siis päästä eroon sokerikierteestä, oppia syömään säännöllisesti ja kunnollista ruokaa, saada lisää energiaa sekä siinä samalla muokata kroppaa kiinteytymällä ja lihaksia kasvattamalla.

snapchat-456468835

Tämä valmennus alkoi viime maanantaina, eli siitä on nyt tasan viikko. Viime viikko oli suoraan sanottuna hirveä. Mua särki jokaista lihasta treenien takia, turvotti niin suuri ruokamäärä ja lisäksi teki mieli kokoa ajan kaikkia herkkuja. Kuulostaa ihan hyvältä? Ensimmäinen viikko oli kuitenkin toivottavasti se pahin. Välillä miettii, että mihin oikein on lähtenyt mukaan ja kauhulla ajattelee, että tätä on vielä viisi viikkoa jäljellä.

Mutta on tässä positiivistakin. Oon ylpeä itestäni jo tässä vaiheessa, oon syönyt säännöllisesti ja antanut treeneissä kaikkeni. Oon ylpeä itestäni, että hain tähän mukaan. Mä oon aina ollut sellainen, että treenaan ja syön siten, miten itsestä tuntuu hyvältä. En oo koskaan ymmärtänyt ruokien punnitsemista, mutta tässä sitä ollaan. Oon myös niin kauhea herkkupylly, etten ole koskaan ollut näin kauan ilman herkkuja. Mutta tiedän, että tämä on mulle tarpeellista ja viiden viikon jälkeen olen täysin erilainen niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Kuva: Ilkka Hakamäki
Kuva: Ilkka Hakamäki

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Mua voi seurata snäpissä riinajuliaa, päivittelen sinne tämän kuuden viikon aikana mun treeneistä ja muista tähän valmennukseen liittyvistä jutuista ja fiiliksistä.

– R

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Six weeks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *