Uunituore PT!

Viime lauantaina juhlittiin Töölöntorin laidalla Mamma Rosassa uunituoreiden Personal trainereiden porukalla meidän kurssin päättymistä. Ihan hullua ajatella, että tää on ohi jo. Vastahan me just alotettiin… Tässä sen huomaa kuinka nopeasti aika vilistää silmissä. Kahdeksan kuukautta tuntu aluksi pitkälle ajalle, mutta niin sekin vaan hupeni silmissä. En voi olla kun kiitollinen siitä, miten huikeeseen porukkaan oon päässyt tutustamaan. Ja on kyllä ollut todella mahtavaa ja kannustavaa, että on saanut toteuttaa yhden mun omista unelmista just tän joukon ympäröimänä.

On ihan mahtavaa, että meitä trainereita tulee niin eri lähtökohdista ja taustoista. Se rikastuttaa ammattikuntaa todella ja siitä on hyötyä, niin kollegoille kuin asiakkaillekin. Personal trainerin ammatissa vankka ja moniammatillinen verkosto on paras työkalupakki mitä sulla vaan voi olla, tietty oman ammattitaidon lisäksi. Mä uskon, että näistä tyypeistä kuullaan vielä. Mun kohdalla ei ole yllätys, että nälkä kasvoi taas syödessä ja mietin jo seuraavaa opinahjoa ja tietty niitä kaikkia siistejä juttuja, joita tulevaisuus tuo tullessaan.

Ja mitä Mamma Rosan safkoihin tulee, niin en voi kun suositella isosti! Aivan mielettömiä makuja. Annokset on kauniita kuin taideteokset ja maut puhtaita ja hyviä. Iso peukku ja suositus!

 

Energistä kevättä kaikille!

 

<3: PeppiJohanna

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *