Pieni breikki | Small break

Heii kaikille!

Blogissa on ollut nyt hieman hiljaista, tuli nimittäin lähdettyä Heinäkuun puolessa välissä viikon maaseutulomalle Merikarvialle kotipaikkakunnalleni ja käväsin myös Pori jazzeilla viihteilemässä, näiden jälkeen isäni tuli vierailemaan Helsinkiin ja sen jälkeen äippä. Huh, on ollut menoa. Terveellinen syönti ei ollut ihan etusialla kun takas kotikulmille palasin, niin tuli otettua pari askelta taaksepäin projektissa. Tää kuukausi lähti niin räjähdysvauhdilla käyntiin, niin tiesin että jossain vaiheessa tulen lujaa alas. Vähän jännitti kun tänään piti taas astella vaa’alle ja nähdä onko mitään tuloksia tullut vai oonko mennyt taaksepäin.. Tiesin kyllä, etten Heinäkuun tavoitteessa pysynyt, mutta en halua olla itselleni liian ankara,. Mun ei olisi pitänyt ees laitta mitään kilotavotteita itselleni, vaan jatkaa ihan tavalliseen malliin.

Nyt kun mietin taaksepäin, niin en kadu sitä, että tuli lähdettyä radalle ystävien kanssa Pori jazzeilla ja myös herkuteltua isän kanssa Helsingin ravintoloissa.
Tälläistä tää joskus on ja nyt mun pitää vaan jatkaa samaan malliin kuin tämän kuun alkupuolella. Se onkin tämän elämäntapamuutos projektin yksi parhaimmista puolista, että joskus voi oikeesti lähteä ulos, pitää hauskaa, syödä mitä haluaa ilman huonoa omatuntoa, koska tietää et se tyyli ei ole enään joka päiväistä.^_ Tässä kuvassa olen juuri jazzailemaan lähdossä, löysin youtubesta ihanan meikkitutoriaalin ja päätin sutaista sen naamaan!
Hei jos joskus haluaisitte jotain meikkivinkkejä tai jotain sen tyylistä niin laittakaa kommenttia 🙂

Tuli käytyä isän kanssa mm. Ateneumin taidemuseossa ja siellä oli aivan loistava näyttely menossa, tosi fantasia tyylinen. Suosittelen, maksoi 10€.
Käväistiin myös eläinmuseossa, en ole vielä näissä kummassakaan käynyt vaikka Helsingissäkin on tullut asuttua jo pian 3 vuotta yhteensä.
Taidemuseossa ei saanut kuvia ottaa, mutta eläinmuseossa muutaman räpsäsin :’)

11830910_10206182448071645_1619121561_n  11749606_10206182469832189_1978438024_n

Nonniin, eiköhän nyt palata takaisin asiaan eli mitä se vaaka sit tänään näytti..

heinäkuu

Tänään paino näytti 86,9kg , eli n. 2kg lähti tämän kuun aikana.
Varmasti olisin saanut nipistettyä vielä toiset 2 jos en olisi lähtenyt humputtelemaan.
Mut hei, ei tää nyt niin hirvee pettymys kuitenkaan ole, ainakin alaspäin toi numero menee ni mä oon tyytyväinen.

Tänään lenkillä kyllä huomasi kuinka syksy on jo alkanut puhaltaa kylmempiä tuulia, vaikka tuntuu että kesä ei missään vaiheessa tullutkaan.
Ihan kuin olisi koko kesä mennyt kevään ja syksyn oudossa välimuodossa. Ei siinä mitään, mä en itse ole mikään kauhea kesäfani niin mua ei haittaa.
Mä tykkään vähän viileämmistä keleistä. Ensimmäinen Elokuuta, tuntuu jotenki ihanan rauhoittavalta, kesä on joskus vaan niin hektistä. En malta odottaa, että
puiden lehdet vaihtaa väriä ja lenkkeilystä tulee vielä mukavampaa.

11749606_10206182443671535_1524993763_n

Mutta joo, tälläistä mulle tänään, huomenna on tarkoitus palata uimaradalle ja crosstrainerin pariin. Kirjoittelen ensi viikonloppuna taas uusista kuulumisista.
Mites teidän kesä on sujunut? Onko omat projektit edenneet, vai onko tullut pientä takapakkia niin kuin mulla?
Kyllä tää tästä, eteenpäin mennään 🙂

Hyvää lauantaita kaikille <3

– Päivi

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *