♥ Uudet tuulet puhaltaa ♥

Heii kaikille! ♥

Mukava taas päästä pitkästä aikaa taas kirjoittamisen pariin. Pahoittelen kovasti, ettei minua ole täällä näkynyt. Pakko myöntää, että tipahdin omasta rytmistä jonka olin tehnyt itselleni viime syksyllä ja sitten en halunnut jakaa sitä täällä. Paljon on tapahtunut viime postauksesta jonka kirjoitin tämän vuoden alussa. Isoin muutos on varmasti se, että tällä hetkellä olen uudessa asunnossani Turussa. Jep, muutin Helsingistä Turkuun itseasiassa eilen virallisesti. Ahhhh ihanaa viimeinkin olen asettunut tänne. En varmaan kertonutkaan tänne, kuinka minulla oli suunnitteilla muuttaa Turkuun, mutta syynä on se, että se ei alun perin ollut edes minun suunnitelmassani. Tiesin, että minun piti muuttaa pois Helsingin vuokra-asunnosta, mutta en tiennyt, että se tapahtuisi näin nopeasti. Entinen kämppikseni halusi muuttaa poikaystävänsä kanssa yhteen, joten minun oli pakko löytää uusi asunto.
Miksi Turku? Päätin etsiä uuden asunnon Turusta, koska halusin muutosta. Olen sellainen persoona, joka tarvitsee muutosta aina muutaman vuoden välein, joko muuttamalla uuteen paikkaan, käymällä ulkomailla, uusi projekti, duuni… Ihan mitä tahansa uutta, niin saan siitä paljon energiaa. Rakastan Helsinkiä ja nytkin vähän haikailen takaisin. Turku on todella outo paikka minulle ja minulla ei ole täällä montaa ystävää.  Mutta, siksi juuri rakastan tätä muutosta, koska se pakottaa minut menemään ulos ja tapaamaan uusia ihmisiä.

13090135_10207921998359315_1155888707_n  13077331_10207921999679348_571616497_n

On myös toinen syy miksi muutin Turkuun. Päätin nimittäin hakea Turun kosmetologikouluun. Koulu alkaa Elokuussa ja en malta odottaa, että pääsen oppimaan uusia asioita. Halusin kouluttautua kosmetologiksi, koska tiedän, että se tukee maskeeraajan ammattiani ja sen avulla pystyn saamaa vakaamman ammattin, mutta samalla vielä toteuttaa maskeeraajan hommia. Olen taas löytänyt takaisin tielle, jonka löysin kauan sitten, mutta kadotin viime vuoden aikana. Pikku hiljaa palaset taas loksahtelevat takaisin paikoilleen ja olen erittäin onnellinen.
Mites mun laihdutusprojekti edistyy? Olen ottanut pientä takapakkia. Sanoisin, että noin

13089969_10207922088041557_1236629009_n
Merikarvialla asumisessa plussaa oli se, että sain viettää paljon aikaa koko perheen kanssa ♥

2 kuukautta sitten alkoi alamäki, mutta se ei minua tällä hetkellä kovinkaan paljoa haittaa, koska olen niin iloisessa mielentilassa näinä päivinä. Tiedän, että pääsen takaisin rytmiini ja saan karistettua pari kiloa pois todella nopeasti. En ole astunut vaa’alle hetkeen, koska vaaka lakkasi toimimasta. Haha kuulostaa tekosyyltä, mutta se on totta. Ajattelin, että siitä loppui vain patteri ja kävin ostamassa uuden, mutta edelleen ruudussa lukee error h.. Mitä ikinä se sitten meinaakaan. Mutta vaaka maksoin vain 20€ joten ei se minua niin harmita. Tietysti vähän, koska vaaka ei ole ollut minulla edes vuotta. Täytyy käydä ostamassa uusi maanantaina anttilasta ja silloin saan vihdoin tietää, mitä kropassani on tapahtunut. Suunnitelmani on palauttaa normaali syömisrytmini takaisin. Olen syönyt nyt nimittäin suhteellisen huonosti ja outoihin aikoihin. Asuin hetken aikaa kotipaikkakunnallani Merikarvialla, jotta pystyin löytämään asunnon Turusta ilman painetta. Sillä aikaa ruokavalioni meni alamäkeä ja lujaa. Söin paljon leipää ja helppoa ruokaa. Mutta kyllä tapani olivat menneet jo alamäkeä ennen kuin muutin Merikarvialle. En ymmärrä miksi tein niin. Laiskuus ja stressi varmasti olivat isoimmat tekijät. Mutta ei hätiä mitiä. Nyt on taas oma asunto ja pystyn kontroloimaan syömistäni paremmin.

hth (640x267)

Mites liikunta? Olen vetänyt crosstrainerillani aina välillä muutamat setit, mutta harvoin. Toin sen nyt mukanani Turkuun ja nyt haluaisin taas tehdä sellaisen 30 minuutin pikasetin joka päivä, jos vaan mahdollista. 4 kertaa viikossa ois ehdoton. 13077349_10207921998479318_1208892139_nOlen myös harkinnut ostavani jonkinlaista urheilukeskuksen liikuntakorttia, mutta en ole vielä selvitellyt tarpeeksi missä on hyvä paikka, mikä on halvin jne. Jos asut Turussa  ja tiedät hyviä ja suhteellisen halpoja liikuntakeskuksia/paikkoja, laita kommenttia! Olen myös harkinnut, jos palkkaisin personal trainerin… mutta en tiedä onko minulla siihen varaa.. Täytyy katsella hinnastoja. Kaikki tarvitsee tehdä mahdollisimman pienellä budjetilla, koska työtilanteeni on tällä hetkellä olematon. Etsin töitä jatkuvasti ja laitan hakemuksia. Odotan tälläkin hetkellä, että soitto tulisi yhdestä työpaikasta, joka näytti lupaavalta… Saa nähdä miten käy. Kirjoittelen tänne miten työn etsintä edistyy ensi viikolla. Toivottavasti olen saanut haastattelun siihen mennessä. Noniin nyt on sitten päivitykset saatu kirjoitettua. Postaus oli vähän siellä ja täällä, koska ei ole tullut tehtyä hetkeen, pahoittelut siitä vielä kerran. But I’m Bäk!! Ja en ole menossa mihinkään 😉 Olisi kiva kuulla myös teiltä mitä teille kuuluu ja onko teillä ollut mutkia matkassa tai jotain vastaavaa. Osallistun mielelläni keskusteluun kommenttiboksissa 🙂

Oikein ihanaa kevättä kaikille ♥

Päivi Koski (512x640)

– Päivi ♥

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *