Vihdoin sen voi paljastaa kaikille!

Vihjasin viime postauksessani hyvistä uutisista ja nyt niitä olisi luvassa. Muuttoni Hämeenlinnasta Turkuun on  varmistunut!! Reilu viikko sitten kävin kirjoittamassa vuokrasopimuksen upeaan ja pikkuruiseen asuntoon, joka sijaitsee ihan lähellä keskustaa. Muuttoni tapahtuu melkein heti Italian reissun jälkeen pääsiäisenä. Olin varautunu muuttamaan vasta toukokuussa, mutta  asiat etenivätkin odotettua nopeammin ja lisäksi kävi vielä hyvä tuurikin.

 

Lukion kakkosella tein päätöksen, että haluan Turkuun opiskelemaan js siitä asti olen haaveillut sinne muutosta. Viime syksynä sain idean, että mitä jos muuttaisinkin ennen kesää. Miksi turhaa odottaa, koska muuttaisin joka tapauksessa jossain vaiheessa, viimeistään sitten, kun opiskelupaikka irtoisi. Katselin jo pitkin talvea, minkä hintaisia asuntoja Turusta löytyisi ja kyselin Turussa asuvalta ystävältäni, että millainen paikka se on ja mihin päin kannattaisi muuttaa.

 

 

Talvella aloin toitottamaan kaikille tutuille sekä tuntemattomille, että olen muuttamassa Turkuun ennen kesää. Ehkä asiasta muille kertominen saikin minut tekemään asian eteen jotain. En voinut enkä halunnut enää perääntyä, kun olin julistanut muuttoani lähes kaikille. Tammikuussa aloin stressaamaan, että mitä jos en löydäkkään töitä Turusta ja kaikki suunnitelmat tyssäävät siihen. Sinnikkäästi täyttelin työhakemuksia ja olin jo luopua toivosta, kunnes vihdoin tärppäsi! 🎉

 

 

Tämän muutaman kuukauden aikana olen todellakin oppinut sen, että unelmien eteen täytyy tehdä töitä. Joidenkin mielestä toiselle paikkakunnalle muutto voi olla ihan pikku juttu, mutta itselleni se on todella iso asia, suuri muutos ja olen tehnyt asian eteen ihan hitosti töitä ja nähnyt vaivaa. Tunnen haikeutta ja ikävää, koska perheeni ja parhaimmat ystäväni jäävät Hämeenlinnaan, mutta samalla olen älyttömän onnellinen tulevasta. ❤️ Uskaltakaa elää ja toteuttaa unelmianne!

 

XOXO NUPPU

 

 

 

 

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Vihdoin sen voi paljastaa kaikille!

 • Avatar
  29.3.2017 klo 20:28
  Kestolinkki

  Lykkyä sitten uuteen kotiin!!!
  Meillä voisi olla sinne jotain, kiva pc/meikkipöytä ja nätti lamppu…

  Reply
 • Avatar
  20.4.2017 klo 20:40
  Kestolinkki

  Turku on ihana!!✌️ Minne oot hakenu opiskelemaan?:)

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *