Lenny&Larry’s herkulliset proteiinikeksit

Yhteistyössä: www.lennylarry.fi

Tekeekö mielesi keksiä, mutta et haluaisi herkutella epäterveellisesti? Vai etsitkö kenties vegaanista sekä soijatonta vaihtoehtoa herkutteluun? Lenny&Larry’s proteiinikeksien avulla herkuttelu onnistuu myös terveellisesti ja keksit ovat täysin vegaanisia (maidoton, munaton sekä soijaton).

 

TÄSTÄ pääset tutustumaan Lenny&Larry’s nettisivuille.

img_6333

Sain testiin muutamia makuja Complete Cookieita. Makuina kuvasta löytyy: birthday cake, chocolate chip, peanut butter sekä oatmeal raisin. Olin yllättyny, miten isoja keksit olivat eli syötävää siis riittää ja keksejä saa edulliseen hintaan! Yksi keksi sisältää 16g proteiinia.

img_6336

Tähän mennessä olen maistanut  suklaahippua sekä kaurahiutale-rusinaa. Molemmat ovat olleet törkeen hyviä ja sopivan makeita. Jollain saattaa nyt olla mielikuva, että proteiinikeksit ovat varmaan yhtä kuivia kuin proteiinipatukat, mutta kumoan nämä mielikuvat nyt. Lenny&Larry’s keksit ovat pehmeitä ja täyteläisen makuisia.

 

img_6398

Yllätyin, miten hyvää kaurahiutale-rusinakeksi voi olla. Kieltämättä oli hiukan ennakkoluuloja tuota rusinaa kohtaan, mutta nekin ennakkoluulot osoittautuivat vääriksi, koska keksi oli oikein miellyttävän makuinen. Suklaahipussa puolestaan oli ihanan isoja ja meheviä suklaapalasia  ja makukokemus oli todella herkullinen.

 

Keksi sopii välipalaksi, jälkiruoaksi tai treenin jälkeen nautittavaksi. Itse nappasin juuri yhden välipalaksi bussimatkalle. Jos vesi herahti kielellesi niin TÄÄLTÄ pääset tilaamaan keksejä myös itsellesi! Tilauksilla on todella nopea toimitus. Makoisia herkutteluhetkiä! 😉

 

 

XOXO NUPPU

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Lenny&Larry’s herkulliset proteiinikeksit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *