Ei erityistä otsikkoa

Blogini täytti muutama viikko takaperin yhden vuoden! Vuoteen on mahtunut monen monta postausta ja elämässäkin on vuoden aikana tapahtunut hurjia ja suuria asioita. Lupailin viimeksi jonkinlaista arvontaa tänne, mutta en millään keksi, mikä arvonnan palkinto voisi olla… 😀 Pää lyö tyhjää, joten palailen siihen heti, kun saan loistavan idean.

 

22 päivän päästä lähden äitini kanssa Italiaan tätini luo. Ai, että se reissu tulee kyllä tarpeeseen. Muistelin juuri, että olen viimeks lomaillut tasan vuosi sitten, kun vietin lukiossa lukulomaa. Pieni irtiotto arjesta kelpaa siis paremmin kuin hyvin.

 

 

Olen täysin kevätihmisiä. Rakastan kevättä ja eilenkin meinasin haljeta onnesta, kun aurinko paistoi kirkkaana ja sain laittaa ulos ensimmäistä kertaa kevättakkini. Olin niin onnellinen ja iloinen, että kävellessäni kauppaan hymyilin ja jopa naurahdin yksikseni. Eilinen oli yksi parhaimmista päivistä tämän vuoden puolella, vaikka mitään kovin erikoista ei edes tapahtunut. Okei yksi syy hymyyn oli myös puhelu, jonka sain soitettua. Asioilla on aina tapana järjestyä ja kaikki tapahtuu syystä. Toivottavasti seuraavassa postauksessa saan tuulettaa teille hyviä uutisia!! 😉 Ihanaa kevään odotusta jokaiselle!

 

P.s en sitten millään keksinyt kivaa otsikkoa, joten tällä postauksella ei nyt ollur erityistä otsikkoa 😂 Otsikolla pitäisi herättää lukijan mielenkiinto eli saa nähdä, miten käy…

 

XOXO NUPPU

 

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *