Uusi vuosi, uudet tuulet

Bloggaaminen on mulle siis täysin uutta. Koskaan en sallaista ole kirjottanut, mutta pakkohan haasteeseen oli tarttua kun sellainen kerta tarjottiin. Kadun mielummin tehtyä kuin tekemätöntä.

Tänä vuonna mun elämässä on tapahtumassa suuria muutoksia, joten hauska päästä jakamaan niitä muillekkin.

Pienestä pitäen urheilu ja matkustaminen ovat olleet lähellä sydäntäni. Viime vuonna kumpikin jäi hieman vähemmälle. Siksi tänä vuonna päätin toteuttaa kummatkin hieman isommalla kädellä. Viime kesänä päätin, että nyt on aika tehdä jotain mullistavaa. Päädyin selaamaan netissä lentoja, kunnes en enää pystynyt odottamaan. Päätin tehdä jotain uutta, joten ostin itselleni ja poikaystävälle lennot aasian lämpöön. Nyt kun ollaan nuoria, eikä suomessa ole mitään sitomassa, niin pakkohan se on kokeilla siipiään. Paluulippua ei siis toistaiseksi ole.

IMG_0087

Ekaa kertaa koskaan päätin myös tehdä uudenvuoden lupauksen. Tänä vuonna nimittäin aion ottaa itteäni niskasta kiinni urheilun suhteen. Mulle treenaamisessa tärkeintä on saada mieli virkeäksi ja peilikuva miellyttämään omaa silmää. Kisat eivät siis ole tavoitteena. Viime vuonna vapaa-aika on jäänyt sen verta vähäiselle (mukamas), ettei treenamiselle ole vain saanut järjestettyä tarpeeksi aikaa.

Anyway, en koe tarvetta siis esitellä itseäni sen kummemmin. Uskoisin että tulette kirjoituksistani saamaan melkoisen todennäköisen kuvan siitä kuka olen ja mitä teen. Viis historiastani 🙂

 

IMG_20110128_123920                        IMG_1273

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *