Elämää mailman laidalla

Viime postauksesta pääsikin vierähtämään paljon aikaa. Nyt on muutto takana ja netti jälleen käytössä.

Tosiaan muutin poikaystäväni kanssa Aasiaan kokeillaksemme siipiämme. Kuukausi mennyt ja tähän asti kaikki sujunut paremmin kuin odotimme. Vuokrasimme kookkaan talon, johon kuuluu yhteinen club house jossa uima-allas, ravintola ja kuntosali. Vihdoinkin tekosyyt loppuu treenaamisen suhteen 😀

IMG_1645

Tässä ihanassa myysteri maassa suurin yllätys tuli ruuan suhteen. Ravintoloissa myytävä ruoka ei sisällä juuri minkäänlaista ravintoa. Salaatteja ja muita kevyempiä (tuttuja) ruokia on ollut mahdoton löytää. Myös ruokakaupassa käynti on vaatinut hirveän määrän keskittymistä sekä mielikuvitusta, jotta lautaselle saisi kasattua edes jonkinlaisen terveellisen aterian.
Koskaan en uskonut että suomalaista ruokaa voisi tulla ikävä, mutta nyt on sekin on tullut todistettua vääräksi. Raejuusto, rahkat, salaatit, peruna… listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään.

Täällä tullut myös harvinaisen selväksi kuinka tärkeä on juoda tarpeeksi. Itse olen aina ollut suhteellisen huono syömään ja juomaan, ellei ole ollut tarkkaa ruokavaliota. Nytten kun lämmöstä johtuen olen jälleen juonut tarpeeksi ja syönyt säännöllisesti niin kroppa alkanut jälleen toimimaan ja paino pudonnut useamman kilon.

Aina yhtä yllättävää nähdä kuinka paljon liikunta ja oikea ruoka voivat vaikuttaa yleisfiilikseen. Herääminen ei ole yhtä työlästä, energiaa riittää ja ennenkaikkea mieli pysyy virkeänä!

Tästä on hyvä jatkaa.. 🙂

IMG_1481

Facebooktwittermail

4 kommenttia “Elämää mailman laidalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *