Muuta ulkomaille ja elä onnellisena elämäsi loppuun saakka.

Seuraava mantra, jota toistelin itelleni –Kukaan ei sanonut et se olis helppoa.

No onks elämä ollu nyt yhtä ruusuilla tanssimista? Mulla kesti ehkä kaks kuukautta se lomamoodi. Vaikka työt alkokin saman tien kohteessa, tuntu vähän niin ku ois pidennetyllä lomalla.

Kahen kuukauden päästä, löysin ne demonit jotka oli nähtävästi änkeny mukaan, mun muutenkin niukkaan,  muuttokuormaan. Vaikka olinkin ajatellut, että tää muutos oli muutos jotain kohti- ei jostain pois, ni totuuden nimissä oli tässä tirppasen karkumatkaakin.

 

 

Moni ulkomailla asunut toveri varottelikin, ettei tää muuta kaikkea ja toki mä tiesin ja tiedostan sen. Parit melt downit udeella tantereella kokeneena voin tunnustaa, että kamppailu jatkuu, vaikka maisema vaihtuu. Onneks tää on loppujen lopuks mieluisampi taistelukenttä.

 

 

Ihminen kun on luotu niin. Kun saavutat unelmasi se onni kestää loppujen lopuks aika vähän aikaa. Ei se määränpää vaan se matka. Just niinku Finteligenssit ja Tähkä lallaa, vaan tällä kertaa ei menty Pohjanmaan kautta. Onnellinen elämä sisältää sulle merkityksellisten ongelmien ratkaisua ja nyt ku oon hetken murjottanut, oon valmis taas ratkaisemaan seuraavan krypton. Tunti viikossa, saa suorittaa NeitiKotipelto!

Mut ei synkistellä liikaa. Seuraavassa postauksessa niitä juttuja, jotka täälä on paremmin!
Facebooktwittermail

3 kommenttia “Muuta ulkomaille ja elä onnellisena elämäsi loppuun saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *